#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arttırmak için ilk önce asist yapmalı. Sonrası kolay kendi kendine artıyor.

Ts deplasmainda tam ihtiyacimiz olan adam. Ama gel gor ki hicbir faydasi yok. Aydin'in portekiz versiyonu.

Umut,Olcan,Pandev bu adamlar yürüyecek hali yokken oyundalar ama bizim garip Bruma oynamıyor. Bruma olsaydı hiç değilse rakibi tedirgin ederdi, özellikle Burak çıktıktan sonra takımda düşüş oldu.

Bruma'ya laf atanları Umut,Olcan,Pandev üçlüsüyle baş başa bırakıyorum. Bruma gibi oyuncuyu bir türlü 11'e monte edemeyen korkak Hamza'ya söyleyecek laf yok.

Sinan ve Bruma gibi iki potansiyeli genç diye almaya kork ama sahada yürüyemeyen Olcan'ı oynat.

Bruma'yi çok ama çok haksizlik ediliyor bazen taraftar'lardan, ama en çok Hamza Hamzaolgu'dan. Böyle bir genç yetenek dururken sag kanatta oynamak, Umut'u oynatmak ne demek ? Ben kisisel olarak Bruma'nin yerinde olsam çoktan bikardim.

Sana yazik ediyor bu Hamza herif ve bu takimdaki bazi oyuncular.... Halbuki Yasin'le en iyi kanat oyuncumuzsun....O son posisyonda mesela Burak sana pas vermeliydi kesin Gol olurdu.

Keske o son pozysion'da mal Burak sana verseydi...Güzel alanlar açti bu aksam yine Brumaaaaa, arkasinda duran bir hoca lazim...Hamza dansöz gibisi degil

pek sevgili futbol uzmanı forumdaşlar inşallah brumanın değerini oynamadığı maçlarda anlıyorlardır

biz brumadan çok şey bekliyoruz bence.
fakat şunu gördüm oynamadığı maçlarda. gerçekten eksikliğini hissedioz.
eğer brumayı 10 milyona değil de 2-3 milyona alsaydık üzerinde bu kadar baskı olmazdı ve şuan ki performansı bile bizi mest ederdi.
biz adamdan topu ayağına alsın messi gibi herkesi çalımlaya çalımlaya gol atsın istiyoruz.

ben artık gelısmesını fılan ıstemıyorum sadece geldıgı zamanki kadar oynasın yeter bıze

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt