#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasinin kramponu etmez kusura bakmada. Adama anira anira gulerler.

yol yakinken ve piyasasi varken satilmali

elimizde patlayacak yoksa

bosa kontenjan yiyor

gidelim yarmolenko veya diger ukraynali genci alalim (ismini unuttum simdi) bu ligi öttürürler

Az sabir beyler. Bugun tek problemi yeniden gorundu. Pas ayari nereye nezaman verecegini cok iyi biliyor. Ne zaman dribblinge gireceginide ogrenmis gibi gozuktu bugun.

Ha gayret be oglum axicik paslari ayarla

Bu benim düşüncem. İster işine gelir, ister gelmez. İster beğenirsin istersen beğenmezsin.

Yalnız buranın her türlü fikre, görüşe açık olduğunu ve çok sesli bir taraftar forumu olduğunu unutmadan mesaj atalım.

Benim yazdıklarım senin hoşuna gitmemiş, seni rahatsız etmiş olabilir lâkin senin yaklaşımın ve üslubun da beni rahatsız etti.

Fikir ve düşüncelerini karşı tarafa aktarırken, antitez üreterek anlatırsan savunduğun düşünceyi daha iyi anlamış oluruz.

GT-I9300 Tapatalk

Bırak bu işleri kardeşim emre çolak ne yapmışta forma hakkı onun oluyormus

Hata yapma korkusunu aşmalı artık. Özgüven sorunu var.

Bana kalırsa özgüven sorunu yok.Ruhsuz öncelikle.İstekli arzulu değil.Sanki arsenalden gelmiş, büyük işler başarmış havasında.Yani senin söylediğine aksine sahada çok rahat.. Bunu kendi lehine çevirmeli.

Bana öyle geliyorki sezon sonu gelse de gitsem havasinda, acaba türkiyede mutlumu? Sezon sonu kesinlikle ispanya veya ülkesine kiralik gitmelli.

Unutulmamasi gereken baska konu ise kontrati azaldikca ve piyasadan uzak kaldikca degeri düsecek, simdi belki salliyorum degeri 7-10 milyon euro arasi ise sene bu rakami bile göremeyiz cünkü cok acik türkiyede gelisemiyor bruma. bakiniz amrabat, suan hala bizde olsa piyasa degeri nekadar olurdu? 2milyon veren hemen satardik, ama malagada oynadi icin ispanyada degerini artirmis oldu, en kötü ihtimal opsiyonu olan 3.5milyonu satariz

Son düzenleme:
Dun taraftar ilk kez homurdandi ve isliklamaya yakindi

Ya adam gibi oynayacak ya da kenRa cekilecek yoksa kaybederiz omu tamamen

Turkiye bunun gibi genc avrupslilar icin uygun degil... Adam gezip tozup kizlarla eglenmek parti yapmak istiyordur desarj olamiyordur bu da ister istemez mutsuzluga ve performans dusuklugune yol aciyordur, parasi var pulu var ama hayatini yasayamiyor

Sürekli ayağına isteyip servis yapmaya çalışıyor bunlar senin yapacağın işler değil Karaoğlan savunma arkasına devamli koşular yapmalı topu ayağına aldığında da dribling özelliğini kullanması lazım

Bruma olmucak artik cok net belli oluyor.Sut pas verme bitiricilik orta guc ileri geri gidebilme sureklilik vs. bi kanat oyuncusunda olmasi gereken tum ozellikler brumada 0 su anda.Sadece top surme ve kontrolu,adam eksiltmesi falan iyi durumda o da sonunu getiremeyince malesef bi hic

Önümüzdeki sene hiçbir şekilde forma göremez. Amrabat reis geliyor.

bu çocuktan bir şey olmaz 8-10 milyon euro verecek enayi olursa satalım o paraya iki tane tecrübeli yabancı oyuncu alırız.

İyi bari ben 1 asist yaptı diye laf ettirmezsiniz sanıyordum herkes görmüş ne olduğunu

Bence güzel kilit paslar atiyor. Sadece dünki asistinden demiyorum, kaleciyle karsi karsiya birakan bir cok pas atiyor Bruma. Sneijder'e de atti basit bi pozisyon da olsa. Burak'a da cok iyi servisler yapiyordu bazen. Konsantrasyon ve özgüven eksikligi var.

~tap

Dün Dortmundlu bir arkadaşım destanlar yazıyordu Bruma hakkında. Dedim allah allah bu hiç maçları görmüyor neden böyle diye.

Adam diyor U20 dünya kupasında coşuyordu Pogba ile beraber en çok öne çıkan çocuk du diye. Sonra dedim Pogba gelişti ama bizimkisi geriledi diye. Inanmiyor yahu, şimdi sezon sonuna kadar bütün maçlarımızı izleyeceğini söyledi.

I am the one who knocks!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt