#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
realde oynaması gereken oyuncu kontra atak topcusu dikine bas veriyor farkettiysen ama yanlara veremiyor.

çok iyiydi ama aşırı özgüvensiz. Taraftar destek verirse çok iş yapar en ufak hatada homurdanma oluyor. Yetenekten çok özgüven sorunu var bunu aşarsa büyük takımlarda rahatlıkla oynar.

İlk yarı oldukça iyiydi ve etkiliydi ancak ikinci yarı biraz düştü ona rağmen asistini ikinci yarıda yaptı ve ilk yarıdada bir tane asistlik pası vardı.Bruma garip bir oyuncu o sahadayken daha enerjik ve tempolu bir Galatasaray oluyor hücumda ancak defansa hiç bir yardımı yok ve takım defansı için büyükte bir zorluk Bruma sürekli sağ taraftan pozisyon veriliyor(Olcan sol bek oynamadığından beri)Bence Bruma 70-80 dk oyunda kalmamalı 1 devre tercih edilmeli ya maça Bruma ile başlayıp devrede veya 55 civarı çıkarmak yada yedek tutup 2.yarı oynatmak lazım.Çünkü Bruma oyundan çabuk düşen bir oyuncu ve uzun süre oyunda kalınca takımada sıkıntı çıkartabiliyor.

ya bi gidin isinize ya ne emresi dalgami geciyonuz
Bu benim düşüncem. İster işine gelir, ister gelmez. İster beğenirsin istersen beğenmezsin.

Yalnız buranın her türlü fikre, görüşe açık olduğunu ve çok sesli bir taraftar forumu olduğunu unutmadan mesaj atalım.

Benim yazdıklarım senin hoşuna gitmemiş, seni rahatsız etmiş olabilir lâkin senin yaklaşımın ve üslubun da beni rahatsız etti.

Fikir ve düşüncelerini karşı tarafa aktarırken, antitez üreterek anlatırsan savunduğun düşünceyi daha iyi anlamış oluruz.

GT-I9300 Tapatalk

Bugünkü maçın ilk yarısını izleyemedim. Forumda okuduğum kadarıyla ilk yarı iyi ikinci yarı kötü oynamış.

Ben ikinci yarıda 2 dribbling'ine şahit oldum, o şekilde topla hızlanıp gidebilen Türk futbolcu yok benim bildiğim. Oyunundaki hamlık kimi zaman göze batıyor, bazen ne tarafa deplase olacağını falan karıştırıyor ama ben genel olarak memnunum.

Bir süre 90 dakika sahada kalması lazım bence. Her maçın sonunda oyundan çıktığı için sonlara doğru kenara bakmaya başlıyor. Bu da zaten çok gelişmiş olmayan konsantrasyonunu kötü etkiliyor. Oyundan çıkmayacağını bileceği 3-4 maç oynaması lazım. Ben hala inanıyorum bu çocuğun çok kıymetli olduğuna.

Aralardan çok iyi sıyrılıyor ve çok iyi depar atabiliyor ama pas ve şut alışkanlığını biraz daha geliştirmesi lazım tabi bir de biraz daha fazla cesaret.

Bugün 3-4 asisti yendi 1 tanesini attılar bir o kadar da kendi harcadı

Daha fazla topsuz alanda boşa kaçmalı, savunma arkasına koşu yapmalı. Çok fazla ayağa top istiyor. Çizgiye daha yakın oynasa daha verimli kullanabiliriz aslında, çoğu kanat oyuncusunun yapmadığını yaparak içeriye giriyor pas alışverişinde bulunuyor. Bu iyi birşey ama biz atak yaparken sahayı geniş tutmalı.

Iceri girmesini Hamzaoglu istiyor galiba Sneijder sol tarafa daha yakin oynadigi icin.

Cizgiye yakin oynamadigi surece bir keita etkisi yaratamaz ama bugun takim oyununa yuzde yuz katkisi vardi.

sneijder o golü atmali o asist harcanmaz öyle macin yildizlarindan olacak o atilsa.
birde sneijder yasin cok iyi tamam ama biraz daha sag taraftan oynamalilar.
hep soldan gidildimi rakip ona göre önelm aliyor.
sagli solü gittikmi her takimi dagtiriz hucum anlamda.

Iceri girmesini Hamzaoglu istiyor galiba Sneijder sol tarafa daha yakin oynadigi icin.

Cizgiye yakin oynamadigi surece bir keita etkisi yaratamaz ama bugun takim oyununa yuzde yuz katkisi vardi.

ne keita etkisi la
bruma 100 sene oynasa yine keitanin donu olamaz
o adam baskaydi

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Taraftarin keita beklentisi oldugu icin keita'yi örnek gösterdim kanat oyuncusu olarak.

belki bir pino falan olur bundan belki ama daha fazlasi degil
kafasi futbol oynamak icin hazir degil

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Sizin beklentiniz nedir bu cocuktan? 10 kisiyi mi calimlasin? Pas oyununda sorunlar var ama bugün net bir sekilde iyi oynadi. Yasin'den daha iyidi mesela. Ekstra isler yapmamasina ragmen iki kritik top verdi, biri gol oldu digeri az farkla kacti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt