Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
sene sonu şuting
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sırf bu adamı eleştirmek için üye oldum. adamda geçen sene az da olsa biraz yetenek vardı bu sene berbat ötesi. yüzyılın kazığını yedik şu herif yüzünden. şuan satsan ne kadara satarsın bilmiyorum ama amrabat gibi birini gönderip bunu almak son 50 yılda yaptığımız en saçma hareket bence.
Geçen hafta kötü'dü diye abartma...mesela sivasspor maçinda çok iyidi Bruma.
asist mi yaptı gol mü attı yaptığı pas tercihleri doğruydu da ben mi göremedim. milyonlar harcadık adama yasinin yaptığı katkının 100'de birini yapmıyor
Bir futbolcu'yu sadece stats'larina göre'mi analiz ediyorsun ? Senin dedigini dinlersek o zaman Umut Bulut süper star bir oyuncu'dur demektir, halbuki adam bos kaleye hep atiyor.
Bir oyuncunun iyi futbolucu oldugunu görmek için oyuna ne kattigini seyretmeyi öneririm.
seyrediyorum aziz bey, istatistiklere baksam burak'ı messi yapardım. ben burak'ı beğenmiyorum. brumayı bu kadar yüceltmeyin, adam 3 büyüklerdeki en kötü kanat kabul edelim
ahaha haklisin Burak konusunda Erol bey. Sahsen ben Bruma'nin su an durumun'da çok pontansyelini begeniyorum, ve bunu herkes görmüstür (hiz, drippling, top sürme). Ama su an isteklerimizi karsiliyormu ? Hayir derim ve sana katilirim, sadece onun üzerinden beklemekten ve ona güvenerek oynatmaktan fayda oldugunu düsünüyorum. Artik yasli süperstar'lardan biraz vazgeçip, yetenekli genç oyuncu alip gelistirmemiz gerekiyor daha'da büyük bir kulüp olmamiz için.