#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkasında durmak gerekiyor biraz daha sabır... Kimlere sabretmedi bu taraftar 1-2 sene sonra bambaşka bi oyuncu olabilir biraz fizik ve oyun görüşü ile..

sırf bu adamı eleştirmek için üye oldum. adamda geçen sene az da olsa biraz yetenek vardı bu sene berbat ötesi. yüzyılın kazığını yedik şu herif yüzünden. şuan satsan ne kadara satarsın bilmiyorum ama amrabat gibi birini gönderip bunu almak son 50 yılda yaptığımız en saçma hareket bence.

sırf bu adamı eleştirmek için üye oldum. adamda geçen sene az da olsa biraz yetenek vardı bu sene berbat ötesi. yüzyılın kazığını yedik şu herif yüzünden. şuan satsan ne kadara satarsın bilmiyorum ama amrabat gibi birini gönderip bunu almak son 50 yılda yaptığımız en saçma hareket bence.

Geçen hafta kötü'dü diye abartma...mesela sivasspor maçinda çok iyidi Bruma.

Kara şimşek dedik ama o kadar şans bulmasına rağmen gelişimi yavaş ve zayıf

asist mi yaptı gol mü attı yaptığı pas tercihleri doğruydu da ben mi göremedim. milyonlar harcadık adama yasinin yaptığı katkının 100'de birini yapmıyor

Bir futbolcu'yu sadece stats'larina göre'mi analiz ediyorsun ? Senin dedigini dinlersek o zaman Umut Bulut süper star bir oyuncu'dur demektir, halbuki adam bos kaleye hep atiyor.
Bir oyuncunun iyi futbolucu oldugunu görmek için oyuna ne kattigini seyretmeyi öneririm.

Bir futbolcu'yu sadece stats'larina göre'mi analiz ediyorsun ? Senin dedigini dinlersek o zaman Umut Bulut süper star bir oyuncu'dur demektir, halbuki adam bos kaleye hep atiyor.
Bir oyuncunun iyi futbolucu oldugunu görmek için oyuna ne kattigini seyretmeyi öneririm.

seyrediyorum aziz bey, istatistiklere baksam burak'ı messi yapardım. ben burak'ı beğenmiyorum. brumayı bu kadar yüceltmeyin, adam 3 büyüklerdeki en kötü kanat kabul edelim

seyrediyorum aziz bey, istatistiklere baksam burak'ı messi yapardım. ben burak'ı beğenmiyorum. brumayı bu kadar yüceltmeyin, adam 3 büyüklerdeki en kötü kanat kabul edelim

ahaha haklisin Burak konusunda Erol bey :D. Sahsen ben Bruma'nin su an durumun'da çok pontansyelini begeniyorum, ve bunu herkes görmüstür (hiz, drippling, top sürme). Ama su an isteklerimizi karsiliyormu ? Hayir derim ve sana katilirim, sadece onun üzerinden beklemekten ve ona güvenerek oynatmaktan fayda oldugunu düsünüyorum. Artik yasli süperstar'lardan biraz vazgeçip, yetenekli genç oyuncu alip gelistirmemiz gerekiyor daha'da büyük bir kulüp olmamiz için.

ahaha haklisin Burak konusunda Erol bey :D. Sahsen ben Bruma'nin su an durumun'da çok pontansyelini begeniyorum, ve bunu herkes görmüstür (hiz, drippling, top sürme). Ama su an isteklerimizi karsiliyormu ? Hayir derim ve sana katilirim, sadece onun üzerinden beklemekten ve ona güvenerek oynatmaktan fayda oldugunu düsünüyorum. Artik yasli süperstar'lardan biraz vazgeçip, yetenekli genç oyuncu alip gelistirmemiz gerekiyor daha'da büyük bir kulüp olmamiz için.

Top sürme,hız için 12 milyon euro verdiysek bu kulübün batması yakındır.

inanilir gibi degil biz bu adama nasil bu kadar para verdik? önce amrabat sonra bruma yaklasik 20 milyon verdik bu iki oyuncuya. baska takimlar bu para ile komple takim kuruyor be

FT'nin mi yoksa Mr. Utkucan'ın transferi mi bilmiyorum ama son yılların en kazık oyuncusu.

Beyin olmadığını biliyorduk da bu herifte yetenek de yok.

Lan bir kere çalım dene, Sabri daha çok deniyor. Aldığın her topu Sabri'ye atmak nedir?

Bu maçta en azından toptan kaçmıyor, onun rolünü Yasin almış durumda.

İlk geldiği hali ile bu kişi aynı oyuncu. Aradaki farka bakınca yine Bruma'da suç bulamıyorum.

Ama abartı derecede korkak bir adam oldu çıktı. Bu da kendi sorunu. Sabri bile böyle özgüvenliyken...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt