#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satis opsiyonu konulacaksa da aldigimizdan asagiya bir rakama olmamali. Bruma gonderilirse de,1 degil 2 kanat almaliyiz.

Bu kulüp ne yapmaya çalışıyor hiç anlamıyorum ama görünen o ki vizyon sıfırın da altına düştü.
Rezalet ötesi bir transfer politikası..

Kardeşim aran yok transfer yapamıosun.
Elinde ilk 11 oynamasa bile sonradan girip direk sonuca etki edebilecek dikine adam geçebilen tek adam belkide bruma...

Tamam son topları iyi değil tamam brumanın bende elimizde patladığını o kadar para etmeyeceğini düşünüyorum.

Ama bu adm bu kadaqrda çöp değil. Her türlü bu takımda kalması gereken oyuncu...

Allah aşkına zaten adam gibi kanatların yok verim alamıosun yabancı sınırı kalkmış hangi akla hizmet bu adamı kiralıyorsun pişsin die gönderdiysen sende oynayamayan adamın realde oynayabileceği garanti mi ?

Ya kardeşim hadi verdin 8m euro bonservis ne ? kiralıyacaksan opsiyonsuz kirala adam beğenmezse zaten almaz. Beğenirse patlama yaparsa diretirsin 10 15m euroda...

Yok abi resmen amatörler yönetiyopr bizi...

Üstüne üstlük hamza hoca nı bu kadar vizyonsuz oldugunu düşünmezdim.
Ya yabancı sınırın kalkdı kanat oytuncusu arıosun ama elinde kanat oynayabilecek yegane adamı gönderiosun sudan ucuza..

lanet solun gerçekten...

Kulüp resmen amatörlerin elinde oyuncak..

Artık şuna inandım..

Dursun başkan piyasasını yükseltmek daha çok tanınığ bu sayede hükümetden de başka yerlerdende iş kapmak.
Cüneyt tanman ve hamza hocada komisyon almak peşinde sanırım..

Bunun başka açıklaması olamaz

kiralanması doğru ama opsiyon miktarı yanlış. opsiyon olmadan sociedad zaten kiralamazdı ama 10m+ opsiyon olması lazımdı bence şuan 1 m gibi kiralama parası alırız iyi oynarsada en kötü 8 e filan satardık pazarlık payıyla

Yabancı sınırının olduğu dönemde böyle genç bir oyuncuya yatırım yap,kalkma noktasına geldiği dönemde kirala...Bu nasıl kafa..

Sociedad taraftarları bayağı sevindiler bu habere. Bruma'nın en büyük problemi sakatlığı kafasından atamaması. Bunu da burada yapamayacağı belli, umarım Sociedad'da kendini bulur.

Yabanci siniri kalkti biz elimizde ki kanatlari gonderiyoruz.

Hamza'nim aklinda kanatlara alternatif Umut ve Aydin olduguna eminim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kiralik gönderilmesi dogru birsey ama satis opsiyonu yapiyorsaniz yüksek tutan ey cahiller, amrabatin bile iyi oynadi ispanyada bruma resmen ucar! eger rakam 8milyonsa bu inanilmaz derecede az, hadi efsane oynadi ne olacak? havada kaparlar bu opsiyonla, socieadad bu rakamla istediyse sende ozaman yok kardes vermem bu sekilde diyecektin icabinda brumayi bedava kiralik gönderecektin, cok yanlis hareketler bunlar.

Sabahtan beri bu haberi okuyorum ama hiçbiryerde rakam görmedim 8 milyon nerden çıktı yahu

Kadrondaki kanat oyunculari: Yasin, Bruma, Olcan

Brumayi aldigin fiyat: 12 Milyon Euro

Satin alma opsiyonu: 8 Milyon Euro (Burdaki acik mesaj: Bruma kaziktir bundan sonra ne kadar koparsak kardir! Peki aradaki en az 4 milyon euro zararin hesabini kim verecek? Ünal Aysal? Fatih Terim? Emre Utkucan? Taraftara patlar yine)

Elinde kaldi sadece iki tane kanat, daha iki tane alman lazim ama hani para yoktu?

Yok arkadas nereden bakarsan bak bu yönetim ve Hamza hem amatör hemde beceriksiz!

https://www.youtube.com/watch?v=Ys-u-4SDdmY

drogba___bruma__baba___ogul__wallpaper_by_elifodul-d6tc9ba.jpg

:(

4.jpg

Benim evladimi almayin benden,
eeeey Galatasaray yönetimi hocasi,
kinim nefretim birakmaz pesinizi,
Beton döker dilime bir daha geri almam bu beddualarimi,
Galatasaray´in evladi Bruma´yi satanin üzerine Metin Oktay´in laneti gelsin,
saatli birakmasin tek birinizi.

https://www.youtube.com/watch?v=6CHrpgAraNY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt