#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahtan opsiyon tarihi çok geç değil. 30Nisan .
Amrabat Temmuzda gitti nerdeyse

Bu başlığa atılan 7000 mesajın 1500 ü PTT de bile oynayamaz, 2000 i gönderin şu herifi pas vermekten aciz ama bu herifi kim alacak, 3000 i de İspanya gibi bir lige kiralansın belki kendini geliştirir şeklinde. Eee kiralandı işte badem gözlü mü oldu Bruma mız

Bu konu ile ilgili yazarsam ihrac olurum. Susuyorum... Sükunet ey Sükunet... Güle Güle güzel Oglum, umarim kurtarirsin kendini.

Bu başlığa atılan 7000 mesajın 1500 ü PTT de bile oynayamaz, 2000 i gönderin şu herifi pas vermekten aciz ama bu herifi kim alacak, 3000 i de İspanya gibi bir lige kiralansın belki kendini geliştirir şeklinde. Eee kiralandı işte badem gözlü mü oldu Bruma mız
dışarda bile o tarz adamlarla savaştım bruma için.
Bruma everton'da Wba'da Sociedad'da oynamayı hakediyodu kiralık olarak ama Opsiyon ya olmamalıydı(ki o zaman kiralık vermek zor) olsada min 15-20 olmalıydı.Çok büyük risk aldık,çok ama çok büyük.

dışarda bile o tarz adamlarla savaştım bruma için.
Bruma everton'da Wba'da Sociedad'da oynamayı hakediyodu kiralık olarak ama Opsiyon ya olmamalıydı(ki o zaman kiralık vermek zor) olsada min 15-20 olmalıydı.Çok büyük risk aldık,çok ama çok büyük.

Benim lafım burada Bruma nın kumaşının iyi olduğunu sabretmemiz gerektiğini söyleyenlere değil ki. Ama hakikaten önceki sayfalara bir bakarsan binlerce post var böyle. Admin tarafından düzenlenen bile vardı galiba, İbb maçında kaçırdığı golden sonra. O zamanlarda böyle deyip de bugün sırf eleştirmek için dediğinin 180 derece zıttını söyleyenler veya kiralanmasını doğru görüp buraya yazmayanlara.

Sanirim kiralanmasini isterken millet yerine adam alinacagini ümit ediyordu ya da en azindan Amrabatin kalmasini temenni ediyordu.

Simdi elimizde sadece 2 kanat oyuncusu var. Podolski ve Yasin. Olcan'i saymiyorum bile yarardan fazla zarari dokunuyor göbeklinin. Sinan'a da öyle fazla sans taniyacagini düsünmüyorum Hamza hocanin. Adamin ilk oyuna soktuklari adamlar hep ayni kisiler, skor ne olursa olsun Umut ve Olcan HEP giriyor.

Sanirim kiralanmasini isterken millet yerine adam alinacagini ümit ediyordu ya da en azindan Amrabatin kalmasini temenni ediyordu.

Simdi elimizde sadece 2 kanat oyuncusu var. Podolski ve Yasin. Olcan'i saymiyorum bile yarardan fazla zarari dokunuyor göbeklinin. Sinan'a da öyle fazla sans taniyacagini düsünmüyorum Hamza hocanin. Adamin ilk oyuna soktuklari adamlar hep ayni kisiler, skor ne olursa olsun Umut ve Olcan HEP giriyor.

Doğru ama Amrabadın kalmamasını da bu yönetime bağlıyor herkes ama ne alakası var anlamıyorum 3.5 serbest kalma maddesini eski yönetim koydu. Bruma ya şans verilirken herkes aynı şans neden Sinan a tanınmıyor diyordu belki o sene bu senedir.

Doğru ama Amrabadın kalmamasını da bu yönetime bağlıyor herkes ama ne alakası var anlamıyorum 3.5 serbest kalma maddesini eski yönetim koydu. Bruma ya şans verilirken herkes aynı şans neden Sinan a tanınmıyor diyordu belki o sene bu senedir.

Ben Hamza hocayi samimi bulmuyorum acikcasi. Gecenlerde genclere sans verecegim demisti. Bakalim ne kadar dogru cikacak bu sözleri.

Ben yine sag kanat da öncelikleri Umut ve Olcan olacak diye korkuyorum.

Hamza Su mübarek günde bu hale soktunuz ya a

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yiğithan Gülen Kardeş ss aldım, Hamza Hamzaoğlu'nun oğluna instagramdan yollayacam.

R.I.P bu arada.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milletin derdi koyulan o komedi opsiyonla.

İspanyada ırkçiliktan gözünü açıp topa vuramaz hiçbir beklentim yok

Bari Sözleşmesine Opsiyon kullanılırsa gelecekti satıştan %25 falan pay koydurun be,yazıktır ya şu dediğimi becermiş olun bari.

2 Asist yapmış denılıyor ılk macında
Rize maçını hiç unutamıyorum tabanca gıbıydi mubarek

mac 1:1 bitmis yani iki asist yapmasina imkan yok, ama nasil oynadi acaba diye merak ediyorum

Kiralanman da bize gelisin gibi heyecanlandirdi beni.Ama gelisin gibi kiralandiktan sonra da fiss olduk.Ne transfer yaptik ne bisey yani!kesin sende bi cenabetlik var.

Shaktar maçını izlerken aklıma geldin,Nani den çokta bir eksiğin yok hatta önün açık dedim ama sağolsun köylülerimiz seni feda ettiler...

Kor olur badem gozlu olur hesabi...demedigimizi birakmadik adama birakin bi sene kafasi rahat oynasin r.soc alirsa 9m para kazanmis olacaz almazsa da la ligada kendini gelistirmis olarak doner...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt