Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
Allahtan opsiyon tarihi çok geç değil. 30Nisan .
Amrabat Temmuzda gitti nerdeyse
Amrabat Temmuzda gitti nerdeyse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dışarda bile o tarz adamlarla savaştım bruma için.Bu başlığa atılan 7000 mesajın 1500 ü PTT de bile oynayamaz, 2000 i gönderin şu herifi pas vermekten aciz ama bu herifi kim alacak, 3000 i de İspanya gibi bir lige kiralansın belki kendini geliştirir şeklinde. Eee kiralandı işte badem gözlü mü oldu Bruma mız
dışarda bile o tarz adamlarla savaştım bruma için.
Bruma everton'da Wba'da Sociedad'da oynamayı hakediyodu kiralık olarak ama Opsiyon ya olmamalıydı(ki o zaman kiralık vermek zor) olsada min 15-20 olmalıydı.Çok büyük risk aldık,çok ama çok büyük.
Bu başlığa atılan 7000 mesajın 1500 ü PTT de bile oynayamaz, 2000 i gönderin şu herifi pas vermekten aciz ama bu herifi kim alacak, 3000 i de İspanya gibi bir lige kiralansın belki kendini geliştirir şeklinde. Eee kiralandı işte badem gözlü mü oldu Bruma mız
Sanirim kiralanmasini isterken millet yerine adam alinacagini ümit ediyordu ya da en azindan Amrabatin kalmasini temenni ediyordu.
Simdi elimizde sadece 2 kanat oyuncusu var. Podolski ve Yasin. Olcan'i saymiyorum bile yarardan fazla zarari dokunuyor göbeklinin. Sinan'a da öyle fazla sans taniyacagini düsünmüyorum Hamza hocanin. Adamin ilk oyuna soktuklari adamlar hep ayni kisiler, skor ne olursa olsun Umut ve Olcan HEP giriyor.
Doğru ama Amrabadın kalmamasını da bu yönetime bağlıyor herkes ama ne alakası var anlamıyorum 3.5 serbest kalma maddesini eski yönetim koydu. Bruma ya şans verilirken herkes aynı şans neden Sinan a tanınmıyor diyordu belki o sene bu senedir.
Milletin derdi koyulan o komedi opsiyonla.Bu başlığa atılan 7000 mesajın 1500 ü PTT de bile oynayamaz, 2000 i gönderin şu herifi pas vermekten aciz ama bu herifi kim alacak, 3000 i de İspanya gibi bir lige kiralansın belki kendini geliştirir şeklinde. Eee kiralandı işte badem gözlü mü oldu Bruma mız
Arda giderken bunu yapmayan futbol cahillerine selam olsunBari Sözleşmesine Opsiyon kullanılırsa gelecekti satıştan %25 falan pay koydurun be,yazıktır ya şu dediğimi becermiş olun bari.
Kesin olmamakla beraber beni bikaç konu hariç savunduğum Ünal Aysal kaldırmıştı olan pay'ı yanılmıyorsam.Arda giderken bunu yapmayan futbol cahillerine selam olsun