Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.104
- 5.834
- 1.513
Kiralamak için para aldık mi?
aldık ama maaşınıda biz ödüyoruz yani elimize geçen para yok
rezillik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralamak için para aldık mi?
Hay ben bunların sifatlarina edeyim. Bu bruma çok fena girdi bize.aldık ama maaşınıda biz ödüyoruz yani elimize geçen para yok
rezillik
bir de ucuza gitti diyen futbol alimleri vardı.
nedense ayağında top tutup koşan adamlar çok seviliyor bu forumda. tarık gibi, bruma gibi.
bir de ucuza gitti diyen futbol alimleri vardı.
nedense ayağında top tutup koşan adamlar çok seviliyor bu forumda. tarık gibi, bruma gibi.
Maalesef olmadı. Hayatımızda ilk kez Porto olmak, geleceğe yatırım yapmak için ciddi bir addım atıp, kesenin ağzını açtık. Onda da elimizde patladı. Oysa geldiği ilk zamanlar hiçte kötü görüntü çizmiyordu. Fakat önce Fatih Terim'in gidişi, sonra da sakatlığı kariyerini ciddi şekilde etkiledi.
Adam Terim gitmeden önce oynadığı 2-3 maçta resmen Keitavari oynamıştı çok özgüvenli ve etkiliydi,Terim gitti Bruma bitti.Fatih Terim gitmeseydi yıldız mı olacaktı ? Yapma allah aşkına. İyi niyetli, geleceğe doğru bir yatırım olduğuna katılıyorum ama Terim in büyük kazığı oldu sonuçta.
Fatih Terim gitmeseydi yıldız mı olacaktı ? Yapma allah aşkına. İyi niyetli, geleceğe doğru bir yatırım olduğuna katılıyorum ama Terim in büyük kazığı oldu sonuçta.
O anlamda söylemedim. Bruma'yı Fatih Terim transfer ettirmişti. Ve daha fazla şans vererek üzerinde ısrar edecekti. Sonra Mancini geldi ve ikinci plana atıldı. Daha sonra sakatlandı, döndüğünde de önce Prandelli, sonra da Hamzaoğlu felaketine uğradı. Kısacası iki sene içinde genç bir futbolcunun yaşayacağı ne kadar olumsuzluk varsa yaşadı adam.