#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener salih malını 4 milyon euroya kiralıyor maaşınıda roma ödüyor

biz burumayı resmen bedava verip oynatıyoruz

nasıl yönetiliyoruz güzel bir örnek

bruma liseli ergen fizigini güclendirmedigi sürece arap ligleri harici kolay kolay tutanamaz

hala çocuk gibi fizigi bir sinana bakın birde brumaya

bu çocuk çok çelimsiz ve zayıf ondan kat kat ucuz nakulma defanslara tecavüz ediyor

Tarator un soktugu kaziklarin haddi hesabi yok.2 doneminde iteledigi rumenleri gectim son gelisindeki Bruma ve Amrabat i 25 milyona kitledi.Rezalet.

bir de ucuza gitti diyen futbol alimleri vardı.

nedense ayağında top tutup koşan adamlar çok seviliyor bu forumda. tarık gibi, bruma gibi.

bir de ucuza gitti diyen futbol alimleri vardı.

nedense ayağında top tutup koşan adamlar çok seviliyor bu forumda. tarık gibi, bruma gibi.

ucuza gitmedi bedava gitti her ne kadar birşeye yaramasada 10 milyona aldığın bir potansiyelin piyasası vardır diye düşünüyorum

anlaşma şartları bir fiyaskodur

salih çok mu iyiydi 4 milyon euro veriyor roma kiralamak için

Maalesef olmadı. Hayatımızda ilk kez Porto olmak, geleceğe yatırım yapmak için ciddi bir addım atıp, kesenin ağzını açtık. Onda da elimizde patladı. Oysa geldiği ilk zamanlar hiçte kötü görüntü çizmiyordu. Fakat önce Fatih Terim'in gidişi, sonra da sakatlığı kariyerini ciddi şekilde etkiledi.

Fatih Terim gitmeseydi yıldız mı olacaktı ? Yapma allah aşkına. İyi niyetli, geleceğe doğru bir yatırım olduğuna katılıyorum ama Terim in büyük kazığı oldu sonuçta.

Bundan sonra yapacağımız tek şey porto veya sportinge kiralayıp bir mucize olması için dua etmek.

Fatih Terim gitmeseydi yıldız mı olacaktı ? Yapma allah aşkına. İyi niyetli, geleceğe doğru bir yatırım olduğuna katılıyorum ama Terim in büyük kazığı oldu sonuçta.
Adam Terim gitmeden önce oynadığı 2-3 maçta resmen Keitavari oynamıştı çok özgüvenli ve etkiliydi,Terim gitti Bruma bitti.

O anlamda söylemedim. Bruma'yı Fatih Terim transfer ettirmişti. Ve daha fazla şans vererek üzerinde ısrar edecekti. Sonra Mancini geldi ve ikinci plana atıldı. Daha sonra sakatlandı, döndüğünde de önce Prandelli, sonra da Hamzaoğlu felaketine uğradı. Kısacası iki sene içinde genç bir futbolcunun yaşayacağı ne kadar olumsuzluk varsa yaşadı adam.

Bruma´da mental sorunlar var halen. Oyuna girdi simdi, baya etkili hamleleleri oldu, girdiginden beri sociedad daha etkili oynadi. Iki tane assistlik pas yapti, ama bazen sacma sapan hatalar yapiyor.

O anlamda söylemedim. Bruma'yı Fatih Terim transfer ettirmişti. Ve daha fazla şans vererek üzerinde ısrar edecekti. Sonra Mancini geldi ve ikinci plana atıldı. Daha sonra sakatlandı, döndüğünde de önce Prandelli, sonra da Hamzaoğlu felaketine uğradı. Kısacası iki sene içinde genç bir futbolcunun yaşayacağı ne kadar olumsuzluk varsa yaşadı adam.

Bence gereğinden fazla şans buldu. Kumaşı iyi ama kendisinde iş yok. :)

ilhan cavcavın afrikadan getirdiği futbolcuların pahalı versiyonu işte neyini tartışıyorsunuz. iddaa oynadığım için norveç ligini takip ediyorum sizde brumadan iyi 5 futbolcu sayarım adamlar akbil karşılığı oynuyor 200 euro prim almışlar fener maçı sonrası.

Bruma daha genç oldugu için daha kendisini gelistirebilir.

Bal yapmayan ari olmasina ragmen, çok sansizlik yasadigini da inkar etmemek lazim. Sakatlik, Mancini,Hamzaoglu ve Prandelli tarafindan pek sans verilmesi (Hamza sadece geldigi ilk günlerde bir kaç maç oynatti) kesinlikle onu etkiledi.

Sakatlanmayaydı mükemmel topçu olacaktı. Rize maçını hatırlıyorum da neydi bee ne atıp geçer çalımlardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt