#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkinci yarı yardırmanı çok bekledim ama yapmadın be reis.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Biizm için büyük bir şans bu çocuk.

Buna da yazik oluyor, bunun hizinda oynayacak bir tane bile adam yok takimda.

ilk yari müthis ikinci yari yoktu

takim hizina yetisemiyor 2-3 kez cizgide topu aldi gidecekti bakti gelen yok giden yok geriye verdi topu

Aşırı derecede Neymar stili bir gol attı tosunum.

Golü cok güzeldi gercekten ama Besiktas orada neden ayni bizim gibi mal mal izledi ona anlam veremedim acikcasi.

Tam bizim yiyecegimiz sekilde bir goldü bence, herkes aval aval bakiyor kimse rakibe müdahale etmiyor. Tam bizlik yani :D

Diyoruz iste bu besiktasi cok abartiyor millet, ilk yari adamlar kalemize gelemedi yahu. Muslera yere bile yatmadi 45 dakikada.

Kıçımızı yırttık gitmesin diye,boşuna değil..
Bakın Bruma karetta karetta gibidir nesli tükenen cinsten..
En az 30 milyon € en az..

Abi Beşiktaş savunmasını eleştiriyorlar ama bu adam inanılmaz topla gitti adeta Messi golü attı..

61B%2B9ImMRaL._SY355_.jpg

En az.

Chedjou'nun özür dilemesi gereken bir maç,Türkiye liglerinde uzun zamandır bu kadar domine bir gol görmedim arkadaş..
Halısahada bile atılmıyor şu gol 3.kişiye takılıyorsun o nasıl bir sürat öyle.. :)

Senin o billurlarini varya basta ched denen o futbol katili basta olmak uzere sana guvenmeyenler yesin.

Adamin ham maddesisin cocuk. İnancimi bosa cikarmadigin icin gotum su an fena kalki cocugum olsa bu kadar gururlarnirim.

Cocuk ne güzel gol atti ama Chedjou beyinsizi yüzünden gölgede kaldi resmen.

Simdiden ligde sezonun golü olabilecek 2 golümüz var. Bruma'nin Messi vari golü ve Eren'in rövesatasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt