#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yardırdı yardırdı kupada Beck'i şimdi de Gökhan Gönül'ü madara etti. Üşengeç Wiel ile karşılaşmasını merakla bekliyorum :D

daha yeni başlıyoruz bence. bu çocuğun özgüveni arttıkça bu driblingleri daha çok yapacaktır. şımarmaması dileğiyle

Sneijder 1 assistini yedi 1 tane de muazzam otesi golu var.

Takima yakisan nadir isimlerden.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adama çöp diyen ilahlar da vardı . Helal olsun çocuk , bugün ileriye gitmemizin tek nedeniydi ; gerçi her Maçta ileriye gitmemizin tek nedeni. Sinan gör de utan, ben oldum dersen öyle klübe de çöp olursun. Az akıllı olsaydı bruma ve Sinan iyi kanatlarımız olurdu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok net maçın adamı.
İspanya yaramış. ulan az kalsın adamı yoktan fiyata satacaktık. Satın alma opsiyonunu kullansalar çok kötü olurdu.

Attığı gol tam messi goluydu harbiden harika

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaçırdığınız bişey var.büyük bi derbide herkesi geçip gol atan bunu bundan sonraki her maçta deneyecektir.müthiş özgüven kazandırdı o gol...

salindagel.gif

Kontratini artik uzatin lan yoksa yazin cok düsük maliyete gidecek

Gerçekten ya bu formu ile bruma nasıl milli takıma çağrılmaz, çok ilginç . Nani, q7 falan form itibariyle şu an çok Aşağıdalar

Sent from my iPhone using Tapatalk

bırakın gitmesin milli takıma. daha sözleşme de yenilemedik. sakatlanır falan. sözleşmeyi yenileyelim, biraz daha geliştirsin kendini, minimum serbest kalma maddesini 60 milyon € koyalım sonra gitsin milli takıma göstersin kendini. herşeyin zamanı var ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt