#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sociedad'ın opsiyonu kullanmasını umanlardanlardım.Kullanmamaları iyi olmuş.

Yalnız bu maçta pas atmayı da öğrenmiş ya da bana öyle geldi

önceden aldı mı topu 6-7 kişinin arasına girerdi, şimdi araya bırakıyor, içeriye çeviriyor falan biraz daha çalışırsa dehşet birşey olacak ama korkarım bizim yönetim bir şekilde elinden bedava kaçırmayı becerecek

Sezon sonunda satilacagini düsünüyorum

Umarim gitmez,sampiyonlar liginde yapacak cok isimiz var

Resmen piyango çıktı aslında ilk geldiğinde beklenti bu idi belki fazlası ama herkes hadi hemen hemen herkes diyelim umudu kesmişti şimdi yaptığı bu çıkış inanılmaz, Sinan'ın fazlası olmadığına inanıyorum ama o da en azından geçen sezon ki formunu yakalayabilseydi rüya gibi bir kanat rotasyonumuz olurdu. Sözleşme olayına gelince 2 yıl böyle oynasın da yeter zaten bizi tek başına şampiyon yapabilir, 2 kez CL katılımı filan derken en azından bonservisini amorti eder.

yazik olan ne biliyormusunuz, bu arkadas 2013 yilinda bize transfer oldu ama gercek anlamda ilk defa kulanabiliyoruz kendisini, önce sakatlikti sonra yabanci sinir sonra yabanci düsmani yüzünden kiralik dönemi derkene hic kendisini izleyemedik, simdide korkuyorum ki bir yil sonra yuvadan ucacak. eger bizim yöneticiler bunun para göz manejerine para yedirmese heralde bruma ile yeni sözlesmeyi zor imzalariz. yani brumaya doyamadan elden ucacak ayni ribery gibi

Maşallah leblebi gibi adam geçiyor.Keita'dan sonra bu gozler ucan kanat gördü

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün sezonun en iyi 45 dakikasını oynadı denebilir.

Çok akıllı ilk defa her topu nerede ise olumlu kullanan ve pas kanalı da yaratan bir Bruma izledik 2. yarı. İlk yarı da aslında fena başlamamıştı. Ama golden sonra takım olarak 40'a kadar düştük.

Yalnız bu maçta pas atmayı da öğrenmiş ya da bana öyle geldi

önceden aldı mı topu 6-7 kişinin arasına girerdi, şimdi araya bırakıyor, içeriye çeviriyor falan biraz daha çalışırsa dehşet birşey olacak ama korkarım bizim yönetim bir şekilde elinden bedava kaçırmayı becerecek

Evet, çevre kontrolünde belirgin iyileşme gözleniyor. Ayrıca dikkatimi çeken önemli bir detay daha var; dripling-çalım yaparken sol ayağını da rahatlıkla kullanabiliyor olması kendisine büyük avantaj sağlıyor. Eskiden böyle değildi, topu ille de sağ ayağıyla dürtmeye çalışır gibiydi, bu da rakip defans oyuncularının işini kolaylaştırmaktaydı. La Ligada mı özel çalıştırdılar, kendisi mi extra çalışıyor, Riekering' in marifeti mi bilinmez?!...Maaşallah aslanımıza...

Yalnız menajeri tekin biri değil, kendisi de ''Galatasaray' a odaklanmış durumdayım, sözleşmem bitene kadar vs vs'' gibi bir demeç vermişti. Menajerinin ve kendisinin sözleşme yenilemeye pek niyetlerinin olmadığı anlaşılıyor. Bu sorun şimdiden çözülmezse önümüzdeki sezon verim alınması da zorlaşır. En geç sezon sonuna kadar yeni sözleşme yapılmalı, diretirlerse de yine sezon sonunda iyi bir teklifle elden çıkarılmalı diye düşünüyorum...

fatih terim istemeseydi ünal aysal onay vermeseydi transfer olmazdı.
Olabilir. Öneren ve Bruma'yı beraber izleyenler Emre ile Fatih Terim'dir. Emre Utkucan'ın bu transferde payı büyük.

Scout ekibi ve Teknik Direktör istedikten sonra transfer yapılmalı zaten mümkün ise.

11 başarılı dripling, 11 çalım. Avrupa'da Bruma'dan fazla dripling yapanı var mı acaba?

Son dakikalarda karşı karşıya kaçırdığı golü de atsa muazzam bir kanat performansına ulaşacaktı.

Bugün hayatının en iyi maçını oynamış olabilir.

2. goldeki dribbling üst düzey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt