#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Bruma'nın bugünkü 11 başarılı driplinginden sonra sezon ortalaması 5.2'ye gelmiş Beş büyük ligde ondan daha çok dripling yapan oyuncu yok."

Bruma Durdurulamıyor: Son 5 lig maçında beş gole direkt katkı sağladı.

Ct1EHrrWYAAkLE4.jpg

Ortalama 86 dk oyunda kalıp 2 gol 3 asist yapmış 6 haftada.
Maç başı başarılı çalım ortalaması 5.2

Keita'nın bu alandaki istatistiklerini merak ettim bizde oynarken.

Artık bol çalımlı driblingli, gollü, asistli videoları çıkmaya başlayabilir kavruk aslanın. Bi de Neymar evrimi geçiriyor sanırım.

yapalım bi 5 senelik sözleşme. seneyede oynasın ondan sonra 40m verene de satalım

Arkasındaki carole ve sabri çapsılarına rağmen mükemmel oynadı.. Şu adamı formda br eboue gibi bir bekle izlemeye dooyum olmazdı

İnanılmaz ötesi bir oyun görüşü ve kalitesi var . Ribery vakası olur diye korkuyorum.

Spor araba, Ferrari gibi bir anda en yüksek hıza çıkıp çat diye durup topu istop edebiliyor rakibin beynini yakıyor böyle manyak bi tarza sahip topçu nadirdir.

süratli ama hamlelerinde çok yavaş kalıyor

düşünce hızı da çok yavaş

max 5 milyonluk topçu

hem ambaratın ahı bunlar

amrabatı beğenmeyen futbol fukaralı utansın

12 mioluk kazık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kazığın ağa babası..
Bizim şimdiye kadar herhalde en yüksek bonservis ödediğimiz adam..

Ve büyüyecek okuyacak doktor olacakta ailesini kurtaracak....

Verdinmi 12 milyon euro çatır çatır oynamalı

Bir iki güzel hareket yapıyor diye bazıları hasta kalıyor adama. ..
Omuz vuran yıkıyor adamı...
Sırf bu olsa neyse...
Ürkek
Bitirilicikte yok bunda... ve fiyatı 12 milyon euro...

12 mioluk kazık amrabat bunu tob gıbı oynar

ya artik su velete sans verilmiyor falan demeyin
tez zamanda shutlanarak en azindan 6-7 milyon koparilmaya calisilmalidir

amrabata laf yok arkadaşlar kıymetini bilmediniz şimdi deli dana gibi koşmaktan başka bişey bilmeyen brumaya talim edersiniz işte

Kesinlikle kazik degil. Potansiyeli cok yüksek Bruma'nin. Önemli olan, bu potansiyeli degerlendirmektir. Bunu basarmasi icin sürekli oynamali. Ama kabul edelim ki, Bruma geldiginden beri iki mac üst üste oynamadi. Bu sartlarda gelismesi mümkün degil.

Gelecek sezon itibaren sinir kalkiyor, yani sürekli oynayabilir. Bruma daha cok genc, vazgecilmemeli. Mutlaka önümüzde ki sene takimda kalmali ve degerlendirilmeli. Yabanci kurali degistikten sonra satmak veya kiralamak aptalliktir.

5 milyona satalim, su 'velete' sans vermeyelim.

Atarli yorumlar bekleniyor :hat:

dr. saban atar kelimesini ogrendiginden beri sikca kullanmaya calisiyor
sad little boy

Şans verilmesi gerektiğini defalarca söyledim burda yaniltmadi bizi.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet, delikanli operasyon baslatti.
Seni de kutlarim bu arada. Yorumlarin cok net bu konuda.

Operasyon degil bu. Birileri benim bir ironi Chedjou postundan hesap sormaya kalkiyorsa, ben futboldan anliyorum diyorsa, zamaninda bu cocugun potansiyeline laf ederken düsünecekti. Futbolcularda yanilirsin olur biter (herkes ben dahil yanilir), ama bazi futbolcular vardir potansiyel fiskiriyor, onu görmemek biraz komik olmus.

Ben acikcasi aynisini uyguluyorum. Daha basindayim, cok yorumlar var. Artik bu tip oyunculari asip kesme zihniyeti ile bitirmemek gerekir.

Son düzenleme:
cabalarin futboldan anladigini sanarak kendini kandirdigin gercegini degistirmeyecektir

Tartismayi benim üzerimden degil, Bruma'ya edilen laflar üzerinden baslatalim. Aziz Yildirim taktigi yenmiyor artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt