#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek fark var yanıldığımız zaman bunu kabul edebilme erdemini gösteriyoruz.

Bruma'nın geldiği zaman potansiyeline tek kelime eden yoktu zaten. Bizde ki performansına eleştiri tabi ki olacak. Çünkü berbat oynuyordu. 2 sene içinde takım çok gelişmedi veya onu oynatan yapıya bürünmedi. Kendi silkelendi.

hata yapmissiniz renktaslar
bu derdo gibi mactan sonra moralim cok bozuk diye konu acip gelen laflari deflect edecektiniz
ayrica kendi ile ilgili sorunun yanlis fikirleri degil de her boku biliyormus gibi konusmasi oldugunu hala cozememis
alpay isterse dunya dikdortgen desin kimsenin umrunda olmaz cunku kendini prof sanan bir kamil gibi belirtmiyor fikirlerini

Brumanın zeki olmadığı konusunda fikir birliğine varıp, yorumumda yanlışlık yapmadığımı kabullenelim.

{taptap}

Boş sallamayın Ribery oynadığı kısa dönemde bile müthiş işler yaptı. Beşiktaşı tek başına mahvetmişti sonra sakatlamışlardı.

Dar alanda müthiş bir adamdı. Bruma o seviyeden çok uzak.
O maçı yeni açıktan izledim
Riberyyi 5 tane bjk li durduramadı en son biri taç çizgisinde hemen önümüzde tekme atarak indirdi.ambulansla hastaneye kaldırıldı zaten köpek herifler.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma geldiginde ciddi eksikleri vardi, bal yapmayan ari idi.

Simdi 1 sene Sociedadda oynadiktan sonra kendisini toparladi, takimi sirtlayan oyuncu oldu.

Hala eksikleri var ama kendisini ciddi anlamda gelistirdi.

Emre'nin son maclarini iyi izlememissin ozm Kenan. Son Dortmund maclarinda bu konuda inanilmaz gelistirdi kendisini. Daha cok takim ile oynuyor.

Her topta çalımı düşünüp ya kaptırdı yada şut attı

Sonuç olarak gol veya asisti yok

Olumlu olarak hatırladığım bir iki kaleyi bulan şut ve bir direk

Dortmund genel olarak tek pas takımı ama emrede bu henüz yok

Bende çok iyi oyuncu olmasını umuyorum ama şu an ki oyun mentalitesi buna engel

Bu ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Aysalperest mi? Benim bildiğim Terimperest di o, kopyalamayalım lütfen kendiniz kreatif olunuz.

Terimperest'in copyright hakları @Melih Sönmez de. Bu arada hoş geldin Şükrü.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt