#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysalperest mi? Benim bildiğim Terimperest di o, kopyalamayalım lütfen kendiniz kreatif olunuz.

Terimperest'in copyright hakları @Melih Sönmez de. Bu arada hoş geldin Şükrü.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Saol aga.

Lan Apple'in Mönchengladbach şubesinde mi çalışıyon copyright hakları falan filan. Yeni işin hayırlı olsun bu arada

Emre Mor'un yanında Bruma kim diyorlardı. Şimdi bizde diyoruz ki Emre Mor kim Bruma'nın yanındaaaa

şürkü mapusa alışkın bir üye yıllarca OZ dizisini ve türk versiyonu parmaklıklar ardındayı izlemişti bir ay daha ban atılırsa çok koymaz. top adminlerimizde artık..

Çok dikkatli olmalı sakatlıklardan kendini korumalı. Güveniyorum. Bence takımın en yetenekli oyuncusu.

Tek sıkıntı son anda kararsız kalıyor . O işi çözmesi ile bize uzun ve kaliteli bir katkı verir. Katkı vermekle kalmaz fiyatını katlar

CurDvi6WcAAAgDf.jpg

Bruma: "Şu an çok mutluyum. Motive bir şekilde sezona devam ediyorum. Galatasaray'da şampiyonluk ve kupalar istiyorum."
Bruma: "Kendimi kariyerimde hiç olmadığı kadar iyi hissediyorum. Arkamda koçun, arkadaşlarımın ve taraftarların inanılmaz bir desteği var."
Bruma: "Gelecekte transfer konusunda neler olur, birlikte göreceğiz ama benim için şu an önemli olan bunlar."

abola

Nazar değecek diye övmek istemiyorum ancak..şu an ki muadili manulu rashford. Geçer bile belki ilerde bilinmez.

Çok sert ve kalabalık bir savunmaya karşı oynayacak bugün. İnşallah yine yardıra yardıra oynar topunu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Enerjisini daha ekonomik kullanmalı. Topsuz oyunda da vardı bu akşam. Takım biraz daha derli toplu hale gelirse etkinliği artar.

Yine takımı sırtlayan oyuncu oldu aslan parçası

İkinci yarı oyundan koptu yalnız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt