#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne olursa olsun, Bruma ile sözlesme imzalanmazsa ve bedavaya kaptirilirsa, Ribery´den sonra en büyük fiyaskomuz olacaktir.

Olum al yanına Sinan'ıda Podolski gitmeden yakasına yapışın her antrenman sonrası ''Abi ne yapıyon nasıl vuruyon sen topa bir göster hele bize diyin''

Golcülük-Vuruşları-Pozisyon almasını filan hepsini öğrenin şu adamdan gitmeden

Büyük nimet valla takımda Podolski'nin olması genç oyuncular için

Düşünsenize Podolski gibi bitiriciliği olan Bruma'yı Sinan'ı neler neler yaparlar ?

Olum al yanına Sinan'ıda Podolski gitmeden yakasına yapışın her antrenman sonrası ''Abi ne yapıyon nasıl vuruyon sen topa bir göster hele bize diyin''

Golcülük-Vuruşları-Pozisyon almasını filan hepsini öğrenin şu adamdan gitmeden

Büyük nimet valla takımda Podolski'nin olması genç oyuncular için

Düşünsenize Podolski gibi bitiriciliği olan Bruma'yı Sinan'ı neler neler yaparlar ?

saf kan yetenek o hoca

C3eV2xcXAAAp1EB.jpg

Levent Nazifoğlu: "Bruma ile her gün konuşuyoruz. O benim oğlum gibi, çok mutlu. Futbolu burada bırakır diye düşünüyorum."

Bruma'ya yok bencil mis yok bitiriciligi kötüymüs felan demeleri birakin Renkdaslar .Acik ara takimin en iyi kanat oyuncusu .Yasin+Garry+Sinan bir Bruma etmez gözümde.Bizim millette sürekli futbolculari elestirme futbolcularin kötü yanlarini arama huyu var .Pozitif yanlarindan bakarsaniz Bruma gibi bir oyuncumuz oldugu icin kendinizi cok sansli hissedersiniz .

Bruma'ya yok bencil mis yok bitiriciligi kötüymüs felan demeleri birakin Renkdaslar .Acik ara takimin en iyi kanat oyuncusu .Yasin+Garry+Sinan bir Bruma etmez gözümde.Bizim millette sürekli futbolculari elestirme futbolcularin kötü yanlarini arama huyu var .Pozitif yanlarindan bakarsaniz Bruma gibi bir oyuncumuz oldugu icin kendinizi cok sansli hissedersiniz .
takımın iyilerinden ama pas yeteneği hala zayıf

Valla bana kimse Bruma mücadele etmiyor yok defansa katkısı yok demesin
kim var la takımda Bruma'dan fazla topu isteyen saldıran istekli oynayan ?
Top alabileceği mesafedeyse gidip saldırıyorda presde yapıyor ne yapsın adam Semih-Carole'nin giremediği kademeye mi girsin gitsin çizgiden gol mü çıkarsın ?

O bencil pas atmıyor demeler içinde evet son vuruşlarda kendi bitirmek istiyor ben olsam bende isterim topu almış oraya kadar çalım ata ata gelmiş ben olsam bende kaleye vurmak isterim
Yok o pas atmıyor meselesi ulan Sneijder sahada olmasa adam topu alıp ilerlemeye başladığında yakınında 3*4 tane rakip oyuncu var 1 tane bile bizden adam yok kimsede geliyim şu oğlanı rahatlatayım pas kanalı açayım yardım edeyim demiyor

Öyle bir alışmışlarki topu Bruma'ya verelim 5*6 kişiyi çalımlasın gol atsın istiyoruz yapamazsa ouvvv Bruma kötü şöyle pas atamıyor yok böyle bencil diye

Hea la 11 tane adamın hepsini çalımlasın boş kaleye Yasin efendinin önüne bıraksınki anca Yasin ağa gol atabilsin sonra ovv kral yasin şu kadar gol attı Yasin

forma numarası ve bugün oynayacağı pozisyon akıllara bir kişiyi getiriyor , biralex performansı bekliyoruz

alex6.jpg

Sneijder yokken her zamankinden daha çok sorumluluk almalı.elbette zor maç olacak alışık olmadığı bölgede olacak ancak bunun altından kalkabilecek kapasitede.umarım yüzümüzü güldürür bu akşamki performansıyla.çok ihtiyacımız olacak gol ve yapacağı asistlerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt