#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam futbolu bilmiyor tüm problemi bu neredeyse tüm tercihleri hatalı. Takım kötü vs o ayrı konu ama bu tercihleri iyi bir takımda da sırıtır zaten aynı şekilde. Bugün yenilmemizle filan alakası yok zaten ne kadar sorumlusu olabilir durumun da tercihleri gerçekten sıkıntılı.

Sneijdersiz Brumaninda Yasininde bokluklari ortaya cikti

Oğlum adam 10 numara oynadı lan! Sırtı dönük top attılar herife hahahaha. Yerine geçince yine tek başına oynadı.

tapatalk

sakatligimi var yoksa tudor mesajmi veriyor benim takimimda bencillik yok diye ?
zaten bruma daha fazla takim oyunu oynasa dünyanin en iyi oyuncularindan olur.
ama bunu ögrenmeli artik.

Umarim kendine ders olur evet bu takimin en önemli silahi ama bu demek degilki istedigimi yaparim. Bügün bruma yarin selcuk olur.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Tudor hocam gerekeni yapmış. Herkesi adam edecek hayırlısıyla.

eğer sakatlık falan yoksa Bruma bu hareketten sonra artık sözleşme falan da imzalamaz bence. muht sezon son gider.

müsait durumdaki takım arkadaşlarına pas atmayıp üzerinde bide sonunu getiremezsen ve bunu defalarca tekrarlarsan gün gelir cezanı keserler

hiç üzülmedim

eger bruma kesilip, sabri ve selcuk gibi iki capsiz oglu capsizlar hala kadrodaysa, bunun hic bir izahi yoktur.

İyi olmuş hiç bunun kanadı otoban oluyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

eğer sakatlık falan yoksa Bruma bu hareketten sonra artık sözleşme falan da imzalamaz bence. muht sezon son gider.

böyle oynayacaksa giderse gitsin yarardan fazla zarari var.
bir oyuncu hep ben hep ben diye düsünmez.
azicik takimda var diye aklina getirir.
ben brumayi savunanlardan biriyim her zamam iyi oyuncu derim ama son zamanlar cok bencilesti.
buda takim oyunu öldürüyor, birazda takim icin oynamayi ögrenmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt