#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 Mac kazandiysak 5ini bruma sayesinde almisizdir

bu tudor denen herif basimiza bela olacak belli

Takimin en iyi 5 oyuncusudan birini yedek birakmak anca bunun gibi anadolu hocalari yapar zaten hay sokayim Boyle sansa

bundan boyle nah bakarim maclara

Takimin en iyi 5 oyuncusudan birini yedek birakmak anca bunun gibi anadolu hocalari yapar zaten hay sokayim Boyle sansa

bundan boyle nah bakarim maclara

Bu kadar da negatif olma renktas, futbolcular gelip gecicidir, onemli olan hem iyi gunde hem kotu gunde her maci izlemek, tudor'un bir bildigi vardir. Bir roportajda Galatasaray'dan birini alirsam bruma'yi alirim demisti.

Belki de antrenmanda fazla mucadele etmedigini gordu, evren göz bruma zaman zaman yedek kadroda oynayinca küsmüs dedi.

Burdaki mallar da tudor hocam diye pohpohlasin bunu

rizeden 3 yesekte su yonetimin fisini bi ceksek

Takim disiplinsizlikten follos olmus, oyuncuya dayali sistemin krali donuyor hala x oyuncu bla bla yapiyoruz.
Bruma haftaya akillanir toparlanir.

Bir nevi vahsi yasam dis gostermedigin surece maymun gibi oynatilirsin az gosterince otorite baslar

Bu kadar da negatif olma renktas, futbolcular gelip gecicidir, onemli olan hem iyi gunde hem kotu gunde her maci izlemek, tudor'un bir bildigi vardir. Bir roportajda Galatasaray'dan birini alirsam bruma'yi alirim demisti.

Belki de antrenmanda fazla mucadele etmedigini gordu, evren göz bruma zaman zaman yedek kadroda oynayinca küsmüs dedi.
Karabukten gelenin ne bildigi olacak

bu habere sevinenler melo gitsin yerine birini buluruz diyen akillilar ayni iste

Icimizdeki irlandalilar

Sorun ne olursa olsun, önemli olan olayin inatlasmaya binmemesi. Belki bir mesaj vermek adina, takimin en önemli adamini kesip, birseylere dikkat cekiyor istemis olabilir. (Arka kulaginda, brumanin ceza sinirinda oldugunu bilerek) Bunlar tabiki oppurtunist fikirler.

Medya bruma nerede diye haberlere basladi bile. Simdi mac kaybedilirse, medya brumayi daha da sesli soracaktir. "Sizin isteginiz ile oynatacak degilim", diye bir daha kesmez umarim...

All in ALL riskli bir karar aldi, icinden cikabilirse Kral, eger cikamazsa hedef tahtasi olur.

Olayin pozitif yani, artik cidden coaching yapan bir hocanin olmasi. Riekerink her türlü kaprise boyun egiyordu.

Bruma Ceza sinirinda degil ki. Konyaya karsi cekti cezasini

bruma'ya gelene kadar selçuk, sabri'yi kessin diyorsunuz da bu adam takımın başına yeni geldi. yeni gelen bir td'nin kafasında bir oyun planı vardır. bunu takıma empoze etmeye çalışır. selçuk'a bir görev verir senden bunu bekliyorum der ve takip eder. verdiği görevi selçuk yerine getiriyorsa sıkıntı yoktur. demekki idmanlarda selçuk, sabri vs yeterince çalışıyor. hocanın dediklerini uyguluyor. ama bruma efendi ben bu takımın yıldızıyım edalarında başına buyruk hareket ediyor. nasıl olsa önceden riekerink bey vardı. vur ensesine al lokmasını gıkı çıkmaz.

ha selçuk bugüne kadar ne oynamış, geri pastan başka bir şey mi yapmış diyebilirsiniz ama yeni gelen td'nin herkese eşit yaklaşması lazım. şimdilik kurulu bir düzen var. bu düzeni direkt olarak değiştiremezsin. selçuk'tan beklentilerini açıklar hoca ve maçlarda izler. beklentiyi yerine getiremiyorsa ondan daha iyisi varsa keser. ben tudor'un kimsenin gözünün yaşına bakacağını düşünmüyorum. aynı şekilde yönetim de tudor'a karışamaz. neden derseniz. basın toplantısında tudor aba altından sopa gösterdi. paok'tan ayrılma hikayesini anlattı. yönetim yardımcılarından birini yollamak istemiş ama tudor izin vermemiş bunun sonucunda tudor'un görevine son vermişler. yani hocamız işine karışılmasına izin vermiyor. şuan arkasında da büyük bir taraftar desteği var. yönetim bu durumda kendi ayağına sıkamaz, zaten taraftarın yönetime pek tahammülü kalmadı

Son düzenleme:
bu habere sevinenler melo gitsin yerine birini buluruz diyen akillilar ayni iste

Icimizdeki irlandalilar

Ben burada Melo asla birakilmamali diye basbas bagiranlardandim. Ne yaptigini goruyordum. (Kayitlarim gsc de mevcuttur, bilen de bilir)

Ama diger taraftan Bruma cezalandirilmali diyorum. Cunku adamin haftalardir oynadigi takimi hice sayan bencil oyunu, kendisinden buyukleri mac icinde el kol hareketi ile asagilamasi onun kaybedilmemesi icin cezalandirilmasini kacinilmaz hale getirdi, Tudor da bunu 1. Macta yapti.

Simdi biraz burnu surtecek ve kralin takim oldugunu ogrenecek.

Brumayi hakli bulanlar ve skora gore konusacak olanlar kucuk takim taraftaridir, GS taraftari degildir.

Biz dunku bebe brumaya her turlu simarikligina eyvallah derken onun simarikliklarini Messi , Ronaldo gibi superstarlar yapmiyorlar. Cunku onlar oynadiklari takimin kendilerinden cok buyuk oldugunu biliyorlar.

Bruma denen bebe de bunu ogrenecek, ogrenmezse defolup gidecek bu kadar basit.

Son düzenleme:
bruma eplye gidip süperstar olacağını falan sanıyor heralde

akıllı olması gerek

bizde bile kadroya giremeyen adama eplde talip olan olmaz

belki burnley olur

Bir de şu açıdan bakin belki de Bruma bjk macina karanlikta yetistirilmis ve cig etle beslenmis pitbull misali cikacak,bilmiyor uz gormek.lazim ama Bruma'nin son maclardaki bencilliginden en rahatsiz olanlardan biriyim yine de Sneijder yoklugunda sıkıntı var gibi insallah rahat gecer zira Tudor hocamin da basarili olmasini istiyorum,bu ne yaman celiski Allahim

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca antremanda yedek kadroya koymuş. Bruma isteksiz davranıp tavır yapmış. Hoca yanındakilere sormuş bu hep böylr mi yoksa yedek kadroda diye mi trip atıyor diye. Sinirlenmiş. O zaman Rize'ye de gelmesin demiş.

Kaynak : Ali Naci Küçük

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Azgın ergen gibi sağ sola saldırmak yerine biraz anlayış göstermeye çalışın, Brumanın alınmaması tuhaf olsa da bunun da bir sebebi vardır.

Adam daha yeni hocamız oldu hemen kellesini istemeyin

Biz haricin de haricinden takip edebiliyoruz, hoca-futbolcu arasında nasıl bir dialog gelişti de bu karar ortaya çıktı acaba?...

Aklıma Ersun Hoca ile Salih arasında geçen konuşma geldi. Ersun diyor ki: ''Eksiklerin var, çalışman lazım''. Daha 19 yaşında olan ve takımda hepi topu 3-5 maç oynamış Salih' in cevabı: ''Hocam benim eksiğim yok, fazlam var!''. Küstahlığa bakar mısınız?...Paketledikten sonra Azizimiz Ersun' u karalamak için ''Çocuğu oynatmadı, kiralık göndermek zorunda kaldık'' demişti, Allah akıl fikir vermesin, FB nin başından da eksik etmesin!...

Normalde ilk onbire almayarak da memnuniyetsizliğini yeterince belirtmiş olurdu. Ancak bizim bilmediğimiz, hocanın bildiği bir şey vardır diyip, takımın hayrına olmasını dileyelim...

Icimizdeki irlandalilar

her golden sonra zam isteyen yasin
sahada kedi gibi yürüyen selcuk
defansa gelmeyen sinan
igrenc semih
fizik olarak 1 gram güclenmeyen josue
ikili mücadele kazanmaktan aciz jong
disiplinsiz cavanda ve rezil sabri
her kupa macinda gol yiyen cenk
ve ilaveten alt yapidan iki hücumcu varken

BRUMA kadroya alinmiyorsa kimse zekadan falan bahsetmesin bence
BRUMA kacip kurtarsa kendini yeridir.. TELLES'e demedigini birakmayanlar adamin asistlerini saymakla mesgul suan
TELLES'ten gelen para Eren+Serdar rezaletlerine gitti bunu da hatirlatayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt