Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Bruma krizi sürüyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isterse yabancı kuralı 3 olsun bu adam bu takımda kadroya yazılacak ilk yabancıdır drogba ile birlikte mancini yanlış ettin
bruma daha dün gelmiş istanbula..
''Bruma, genç bir oyuncu. Her şeyi onun çözmesini bekleyemeyiz. Cuma günü geldi İstanbul’a, takımla idman yapamadı. Defans oyuncumuz kalmamıştı, başka tercihimiz kalmamıştı.''
mecburen kara kuzu oynayamadı..ki mancini haklı da çıktı..balta sakatlandı...dany girdi oyuna...
mancini haklı çıkmadı,mancini bruma tercihiyle tam bir rezillik yapdı ,takım sahada üç kuruşluk top oynayamadı ondan sonrada bay mancinin sağı solu oynamaya başladı yok stoper yokmuş ,ulan adama sorarlar hiçmi bilmiyorsun ceyhunun stoper oynayabileceğini ve sağ iç oynamayacağını sen bilmiyorsan o tugay denen adam bostan korkuluğumu, ne biçim hoca bunlar ,takım rezil top oynuyor,koskoca Galatasaray takım kadrosunda burmadan başka açık oyuncusu yok ve bruma tahtaya yazılacak ilk isim ama bay mancini andersenden masallar anlatıyor,hele yanına yardımcı diye konulan tugay ancak bostan korkuluğu oluyor..
terim ve işe yaramaz yardımcılarına alışınca doğal oluyor tabi tepki. cuma gelmiş çalışmaya katılmamış kaos futbolu olsaydı oynardı tabi. doğru karar verdi mancini.
terimi en cok eleştiren ,mevcut kadrodaki futbolcu çöplüğünde tulunla birlikde baş suçlu olduğunu bas bağıran ben, şaş ve davalada üç kuruşluk hocalık yapayacağını söyleyen yine ben!!!!
tugay'ın aynı kategoride olduğunu düşünmüyorum. günü kurtarmak adınına farklı arayışlara girmemesi doğal bence.
mancini haklı çıkmadı,mancini bruma tercihiyle tam bir rezillik yapdı ,takım sahada üç kuruşluk top oynayamadı ondan sonrada bay mancinin sağı solu oynamaya başladı yok stoper yokmuş ,ulan adama sorarlar hiçmi bilmiyorsun ceyhunun stoper oynayabileceğini ve sağ iç oynamayacağını sen bilmiyorsan o tugay denen adam bostan korkuluğumu, ne biçim hoca bunlar ,takım rezil top oynuyor,koskoca Galatasaray takım kadrosunda burmadan başka açık oyuncusu yok ve bruma tahtaya yazılacak ilk isim ama bay mancini andersenden masallar anlatıyor,hele yanına yardımcı diye konulan tugay ancak bostan korkuluğu oluyor..