#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zan'ın sakatlığından sonra yedekte stoper olmayacağından kadroya alınmamış. Normal bir karar.

Sebebini araştırmadan hocaya sallayanların da taraftarlıkları Galatasaray'a mı, başka bişeye mi belli değil.

doğum gününe mutlu girecekti güya..hala geç sayılmaz

isterse yabancı kuralı 3 olsun bu adam bu takımda kadroya yazılacak ilk yabancıdır drogba ile birlikte mancini yanlış ettin

Bruma nimettir, yeri solda garanti.

su Ridvan ne zaman Fenere baskan olacak yahu, bi gitse de gormesek sunu nontv de,

neymis Mancini Bruma yi silmis, onun oyuncusu degilmis

ha hah hah

bruma daha dün gelmiş istanbula..

''Bruma, genç bir oyuncu. Her şeyi onun çözmesini bekleyemeyiz. Cuma günü geldi İstanbul’a, takımla idman yapamadı. Defans oyuncumuz kalmamıştı, başka tercihimiz kalmamıştı.''

mecburen kara kuzu oynayamadı..ki mancini haklı da çıktı..balta sakatlandı...dany girdi oyuna...

takım kadrosunda kanat oyuncusu olmadığı için yabacı kontenjanına ilk girecek isim brumadır,aksi düşünen ve eyleme geçiren adama ne hoca nede teknik direktör denilir, mancini sende iyice uyuza bağladın daha başdan ne diyeyim..

bruma daha dün gelmiş istanbula..

''Bruma, genç bir oyuncu. Her şeyi onun çözmesini bekleyemeyiz. Cuma günü geldi İstanbul’a, takımla idman yapamadı. Defans oyuncumuz kalmamıştı, başka tercihimiz kalmamıştı.''

mecburen kara kuzu oynayamadı..ki mancini haklı da çıktı..balta sakatlandı...dany girdi oyuna...

mancini haklı çıkmadı,mancini bruma tercihiyle tam bir rezillik yapdı ,takım sahada üç kuruşluk top oynayamadı ondan sonrada bay mancinin sağı solu oynamaya başladı yok stoper yokmuş ,ulan adama sorarlar hiçmi bilmiyorsun ceyhunun stoper oynayabileceğini ve sağ iç oynamayacağını sen bilmiyorsan o tugay denen adam bostan korkuluğumu, ne biçim hoca bunlar ,takım rezil top oynuyor,koskoca Galatasaray takım kadrosunda burmadan başka açık oyuncusu yok ve bruma tahtaya yazılacak ilk isim ama bay mancini andersenden masallar anlatıyor,hele yanına yardımcı diye konulan tugay ancak bostan korkuluğu oluyor..

mancini haklı çıkmadı,mancini bruma tercihiyle tam bir rezillik yapdı ,takım sahada üç kuruşluk top oynayamadı ondan sonrada bay mancinin sağı solu oynamaya başladı yok stoper yokmuş ,ulan adama sorarlar hiçmi bilmiyorsun ceyhunun stoper oynayabileceğini ve sağ iç oynamayacağını sen bilmiyorsan o tugay denen adam bostan korkuluğumu, ne biçim hoca bunlar ,takım rezil top oynuyor,koskoca Galatasaray takım kadrosunda burmadan başka açık oyuncusu yok ve bruma tahtaya yazılacak ilk isim ama bay mancini andersenden masallar anlatıyor,hele yanına yardımcı diye konulan tugay ancak bostan korkuluğu oluyor..

terim ve işe yaramaz yardımcılarına alışınca doğal oluyor tepki. cuma gelmiş çalışmaya katılmamış kaos futbolu olsaydı oynardı tabi. doğru karar verdi mancini.

terim ve işe yaramaz yardımcılarına alışınca doğal oluyor tabi tepki. cuma gelmiş çalışmaya katılmamış kaos futbolu olsaydı oynardı tabi. doğru karar verdi mancini.

terimi en cok eleştiren ,mevcut kadrodaki futbolcu çöplüğünde tulunla birlikde baş suçlu olduğunu bas bağıran ben, şaş ve davalada üç kuruşluk hocalık yapayacağını söyleyen yine ben!!!!

terimi en cok eleştiren ,mevcut kadrodaki futbolcu çöplüğünde tulunla birlikde baş suçlu olduğunu bas bağıran ben, şaş ve davalada üç kuruşluk hocalık yapayacağını söyleyen yine ben!!!!

tugay'ın aynı kategoride olduğunu düşünmüyorum. günü kurtarmak adınına farklı arayışlara girmemesi doğal bence.

tugay'ın aynı kategoride olduğunu düşünmüyorum. günü kurtarmak adınına farklı arayışlara girmemesi doğal bence.

hangi günü kurtarmak hangi geçeğe yatırım yapmak,ceyhun gibi Galatasarayda sadece oda belki stoper oynayabilecek bir oyuncuyu sağiç oynatanı odunla döverler bayım...tugayın daha önceki dönemdede yardımcı hocalığıda facia olmuşdu halbuki ona cok güveniyordum keza akıllı,futbolu bilen ve büyük bir İngiltere macerası vardı ama onun yapdığı gülselam ve sağ iç oldu...

Bir konu'da katiliyorum, o da Bruma'siz olmaz. Mancini'yi de anliyorum ama. Bruma'nin üzerine fazla yük vermek istemiyor cünkü soncular kötü olabilir (bkz Arda). Ama bu takim'da baska oyuncu yok ... koskoca GS bir 18lik gence kalmis ... bende ayni bunu düsünüyordum senin gibi. Durum icler acisi ... Aydin bir seyler yapabilse biraz da olsa rahatlayacagiz.

Bir konu da ise katilmiyorum. Mancini'nin bizim türk futbolculari o kadar iyi tanimasi mümkün degil. Muhtemelen türk tercihlerde Tugay büyük bir rol oynuyordur. Ama Ceyhun'u daha erken cikarmasi lazimdi ... orasi ayri.

Bruma'yı Kopenhag maçına sakladı diye düşünüyorum.Bruma Mental ve Fizik olarak haftada 2 maçı kaldıramıyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt