#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asistin asistini yaptı yine, ebueye çıkardığı pas çok güzeldi. Ama trde iyi futbolcu olmak için 5 adam çalımlamak gerekiyo. Gerçi onuda yapıyor ama neyse :D belki bişiy yapmadı diyen olabilir

galatasaray__kopenhag_d85c0_800.jpg

Keita gibi çizgiye inmeyi seven bir futbolcu değil, içeri katetmeyi daha çok seviyor.

Çok iyiydi, helal sana yavru aslanım benim.

Paslarda çok ince görüyor aslan parçası daha bir takım oyunu oynamaya başladı

önümüzdeki yıllarda dünyaya damga vuracak oyunculardan biri olacak. umarım ligde bir daha 18 in dışında kalmaz.

Bu yaşta inanılmaz bir futbol görüşü var..Adam sahadaki herkesten açık ara hızlı fakat üstüne gidip çalım atayım demiyor Eboue'ye milimetrik paslar atıyor...Bravo bu adamı getirene ellerinden öpmek lazım... Bruma şu kısa sürede kanatlardan Keita vari yardıran bir oyuncu değil de Messi tarzı bir oyuncu olmak istediğini belli etti.. Fakat şahsen onu kanatlardan adam kaçıran değil de kaçan oyuncu olarak görmek isterim çünkü en büyük eksiğimiz kanatlardan orta kesmek .. Sno ona biraz yakın oynasa daha ne cevherler çıkar bu çocuktan..

cok iyi ya cok iyi

hem geriye hem ileriye katki veriyor

mac icerisinde ceza sahasinin önünde topu ileri sisirdi sonra kendi topuna kosarak yetisti hakem düdük calmasaydi 90 metre kosup gol atacakti :D

Kayseri macinda yok galiba... ulan elimizde bu kadar iyi oyuncu var, kullanamiyoruz

Her mac muhakkak oynatılmalı.Hız ve Tekniginin yanında Cok koşuyor,savasıyor.Fizik olarak güçlü ve bire-bir posizyonlarda rakibine üstünlük sağlayabiliyor.

Seneye tek basına mac kazandıracak kıvama gelecektir.

Her mac birseyler ogrenecek derken cocuk bize her mac başka seyler ogretiyor:)

Dunku macta verdigi paslar ve takim oyunu superdi. Topu alip anlamsızca çalımlara girmeyecegi belli oldu, ayakları kadar kafası da iyi çalışıyor.

Eboue-Bruma uyumuda gozlerden kaçmadı:)

♧tapatalk♧

Danimarkalılar senden korkmakla haklıymış be aslanim. Inşallah böyle devam.

Cok olgun ayni zamanda Akilli ve sakin oynadi .Yasina göre cok iyi isaretler bunlar .Acayip begendim.

Calim atma, adam gecme konusunda daha fazla calisma . Dar alanda 2-3 defans oyuncusu ile yapacagi antreman Bruma yi istedigikiz kivama getirecektir.

hizi ile oyuncu gecmekten bahseymiyorum, topu saklama rakibi ekarte etmekten, calim atmaktan..

Cizgi Kanat oyuncu olmayi da ogrendimi iste o zaman 1.sinif adayi diyebiliriz.

umarim ozel antrenorler dahilinde gelismesini surdurur.

Bizim ulkede kendini gelistirememesinden korkuyorum..

tek eksiği tecrübe bazen şaşırıyor ama o da normal yani yaşı 19 daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt