#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cok önemli bir oyuncu, iste hep böyle takim kurmaliyiz bi kac cidden star ve top oynamak isteyen adamlar Melo, Drogba, Sneijder gibi, iki üc tane de sunun gibi genc bulcan, bunlar dan bir kac daha var, alcaksin, paraya basip, porto da öyle aliyor, sonra 5 katina satiyor.

dogum günü kutlu olsun Bruma. 19 oldu. artik devamli ilk11 de oynamasi gerekir ama kimi keseceksin :(

Doğum günün kutlu olsun aslanım :):)

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

yumurtaya una bulamışlar çocukcağızı antrenman öncesi

Çeptalk

Galatasaray böyle transfer yapmali. Iyi arastirarak, Avrupa takimlarinin da istedigi genc oyunculari cat diye kapacak.

Ama bu kontenjan sistemi varken kimi ikna edip getirirsin, o ayri konu.

Bruma´ya gelince, yasina göre cok olgun ve klas. Bos bos hareketler yapmiyor. Adami gececeginden eminse geciyor, zorlamiyor.

Paslari, sürati, oyun görüsü muazzam. Durmadan sut calismali :)

Daha gecen ay forumu Frei, Töre diye yikiyordunuz, yönetime salliyordunuz. Simdi gikiniz cikmiyor nedense.

Çok iyiydi dün Burak'tan sonra en fazla koşan Bruma'ydı galiba Kopenhag'ın sol tarafını felç ettiler Eboue ile birlikte ama biraz daha erken pas vermesi lazım çok oynuyor topla

Dün çok beğenmedim ben Bruma'yı. Bikaç olumlu hareketi vardı tabiki ama benim beklediğim Bruma bu değil. U21'deki formunu bi bulsa kimse tutamaz.

Calım olayını azaltacak bu bellı oldu

Ama allah tan pas oyunuda harıka yoksa sısteme kurban edılecektı

19 yaşındaki çocuğa takımda özgürlük veremezsin. Daha bir durun bakalım. Kendini kanıtlasın. Yolun başında. Ne bu hemen göklere çıkarmalar. Tabi takımdaki en iyi kanat oyuncusu o ayrı.

Ama 19 yaşındaki birine özgürlük vermekte nedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt