#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi ayağı ile top sürüyor?

Daha çok içeri mi giriyor yoksa çizgiye mi iniyor?

Her iki tarafa da çalım yeteneği var mı?

ikisiylede vuruyor ikisinide iyi kullanıyor içeriyede iyi dalıyor çizgiden de iyi gidiyor ligtvde gece yarısı programında orta isabet yüzdesinin %70 olduğunu söylemişti nasıl istersek öyle oynatırız.

Nonda'dan sonra 20 numaranın yakışacağı aslan

Arminda Bangna

Arminda Bangna

20 cm'lik yürek var onda :D

hayırlısı olsun,inş faydalı olur hoşgeldin yeni aslan....

Umarım sayfalarca olumlu mesaj olur, bundan 3 ay sonra da herkesin avatarında fotoğrafı olur. Efsane olması dileğiyle, hayırlı olsun...

Umarım sayfalarca olumlu mesaj olur, bundan 3 ay sonra da herkesin avatarında fotoğrafı olur. Efsane olması dileğiyle, hayırlı olsun...

Taraftar Semih'de koydugu taviri bu cocuk icin de koysun ortaya, eminim ki dedigin olur er yada gec. Bayern, Chelsea, City gibi takimlar bunun pesindeydi. Sneijder ve Drogba ve Melo (ayni dil) buna cok güzel abilik yaparlar diye düsünüyorum.

BTP4G02CYAAUWsA.jpg:large

İtiraf edelim ki hepimiz oynadığı ilk maçtan itibaren yardırmasını bekleyeceğiz.

Şahsen ben ilk maçı iple çekiyorum :D

InsaAllah bi Carrusca olmaz... Hayirli olsun, yolun acik vurdugun gol olsun genc Aslan

Bu sene kamp yapmamıs. Beklentileri alçak tutun. Devre arasına kadar birşey beklemeyin. Yolun açık olsun, kara oğlan.

Şimdiden ara transfer dönemleri de dahil her transfer dönemi VE HATTA SEZON İÇİNDE "Bruma Premier Lig yolcusu" "Bruma Real'e" "Bruma Çizme'ye uçuyor" tarzı başlıkları görmeye, ve her haftasonu gecesi spor programlarında "Bruma kalmaz abi. Bruma gider. Şu an zaten aldığımız bir duyuma göre Bruma Chelsea ile yakın temas halinde. 1 hafta içinde bitebilir" tarzı ısrarlı yorumları dinlemeye hazır olmalıyız. :)

Hatta "Aziz Yıldırım Bruma'ya Fenerbahçe forması giy-di-re-cek !!!" lafını da işitebiliriz. :) Bunlar olacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt