Burak Aktop
Parçalı Üye
- 25 Ocak 2013
- 2.841
- 0
- 286
lan küfür ettireceksınız DİZİYE BAŞROL OYUNCUSU OLARAK GETİRMEDIK ELEMANIIIIII. topunu oynasın ne mal milletiz adam çirkin diye adamı begenmıyoz 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vücut yapmalı nani gibi.
lan küfür ettireceksınız DİZİYE BAŞROL OYUNCUSU OLARAK GETİRMEDIK ELEMANIIIIII. topunu oynasın ne mal milletiz adam çirkin diye adamı begenmıyoz![]()
Vücut yapmalı nani gibi.
Fatih terimin bir sözü vardır
Benim futbolcum en iyi yemekleri yemeli, en iyi evde oturmalı, en iyi arabalara binmeli gibi
Bende bunlara en iyi fiziğe sahip olmalı onu ekledim![]()
![]()
bunlardan iyi sanırım şu an vücudu
birkaç yıla ihtiyacı var naninin şu anki hali gibi olabilmesi için
Bu adam fiziğini geliştirirse ki o kadarda çelimsiz değil şu haliyle bile yeni Ronaldo olur muazzam yetenekli bir adam,bazı arkadaşlar 30-40'a satarız diyor niye satalım ki paraya mı ihtiyacı var Galatasaray'ın? önümüzdeki 2 sezon banko Şampiyonlar ligi şimdi durum böyleyken Galatasaray her sezon kadrosunu güçlendirmeli daha yukarlara oynamalı.Musleraya da 30 milyon euro verse bir klüp kafadan satılsın diyen insanlarda var niye satalım yahu 5 senedir kalecisiz oynadık resmen dünyanın en iyi kalecilerinden biri bizde,Onur mu dolduracak Muslera'nın yokluğunu güldürmeyin beni.Bruma olsun,Muslera olsun,Semih Kaya olsun,Snejder olsun,Selçuk olsun,Melo olsun,Eboue olsun,Burak olsun keza vücudu el verirse Didier Drogba bu takımda uzun yıllar forma giymeli bu isimler takımın iskeletini oluşturan isimler çok değerli oyuncular bunlar.Esame listesine bu isimleri yaz sonra gerisini doldur her türlü iş yapar bu kadro...
aynen hocam bizim gozumuz kupada CHAMPIONS LEAGUE
sporting lisbonla davalık olmuştu o süreçte idmanlara çıkmadı mı ? ne kadar eksiği var
bilen var mı
Ne sandin???
Herif 350bin nufuslu ulke bile denmeyecek Bissau kokenli. Portekiz somurgesi.
Genelde cocuklari 18 yasina kadar nufusa kayit ettirmezler.
Bruma minimum 36-37 yasinda.
Resimlerinden belli zaten. Herif 40'a yakin duruyor
![]()