#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah nazardan saklasın bu çocukta sağlam yetenek var. Kanatlarda ilacımız olur resmen. Şu kadarcık sürede bunu gösteriyorsa taraftarına, Amrabat bavulu hazırlasın.

bu gecenin tek mutlu eden olayı. Gerçekten çok iyi o şutu gol olsa tam efsane olacaktı ama hafif hafif tempo tutsun çok canlar yakacak.

Heycandan altina edecekti . Yapmayacagi hatalar yapti buna ragmen 30 dakikada yaptigi isi Amrabat 1 bucuk senede yapamadi .

Amrabat'ın 2 senedir yapmaya çalıştığı ve başarı yüzdesi %10 olan ortayı, ilk denemesinde yaptı.Aynen devam aslanım.

Kaos futboluna bile bu derece uyum sağladığına göre gerçekten muazzam potansiyel demektir. İnşallah bunu da güreşçiye çevirip, adam kovalatmaz bazıları.

Kaos futboluna bile bu derece uyum sağladığına göre gerçekten muazzam potansiyel demektir. İnşallah bunu da güreşçiye çevirip, adam kovalatmaz bazıları.

Sesli güldüm renkdaş :D :D

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Uçuyor bu çocuk.

Maşallah..

Real macinda bu cocuk yerine Amrabat yeteneksizi oynarsa izlemen.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çok iyiydi.Güreşçiden kurtaracak gibi bizi.

Kendine guveni var

Bu son derece önemli. Hani pas hatasi yaparim taraftar bana tepki gösterir vs.. tarzı düşüncesi yok. Rahat olmasi cok önemliydi. Ben bu çocukta bişeyler gördüm. Olacak olacak. Aslan parçası. .

sen o topu alıp giderken.. önüne geçip topu alan ve o golü kaçıran burağa ne desek brumacım?

terim ondan da bir emre bir aydın yaratır rahat olmak lazım

çok güzel şut çekti bu çocukta ışık var yaşına rağmen ne yapması gerektiğini biliyor sahada inşallah daha iyi olur

Her şeyden önce oyun zekası. Umarım çok daha fit bir duruma gelecek ve takıma yararlı olacak. Sahada yaptıkları zaten şaşırılacak şeyler değil. Zaten daha topu aldığında kalitesini görmüştür herkes.

Tam istediğimiz gibi ''yardırıp giden kanat oyuncusu'' özelliğine sahip ilerde çok can yakacak futbolcu bugün bunu gösterdi.Ayrıca Umut ve Hakan ile verkaça girerken 3 kere düşünmen gerekir aslan mazallah rakibin değil senin belini kıran paslar atabilirler aman dikkat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt