#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıfır heyecan, çok özgüvenli, yeteneklerini gösterdi yavaştan.Real maçında tartışmasız ilk 11'e koyarım.

bruma özlediğimiz beklediğimiz futbolcu... Bana Ribery'i hatırlattı. hem de ribery 5 cm daha kısa Bruma'dan. Yalnız Drogba'nın yanında olduğunda Baba-Oğul gibi duruyorlar :D

Hayırlı olsun ilk maçı olmasına rağmen girdi ve etkisini gösterdi. Çok çok çok süratli aslan.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Bulandan getirenden Allah razı olsun :D

Bruma ilk maçına çıkar, rakibe basmaz ve maç sonrası ilk antrenmanda şu üç kelimeyi duyar. "BAM BAM BAM" hadi geçmiş olsun, bi topçu daha kariyerinin sonuna geldi.

Diye yazmayız inşallah.

galatasaray_1-1_mp_d4ead_800.jpg

galatasaray_1-1_mp_f2ba8_800.jpg

galatasaray_1-1_mp_90a23_800.jpg

Bu adamı geliştirmemiz şart umarım iyi td ler gelir.

Ümit Davala yada Hasan Şaş yildiz yetiştirecek kalibrede adamlar değil umarım yanılırım.

Ohh be dedim sonunda takımda kanat olduğunu hissettirdi adam ilk maçında dahi. Tek endişem bizim lanet sistemimizinde bu adamı köreltmesi üstüne koyacağı yerde gerçekten 20 dakikada Amrabat'ın geldiğinden beri geçtiği adam kadar adam geçti ayrıyetten bir kanat oyuncusu nasıl orta açar gösterdi kafasını kaldırarak yaptı bunu Burak biraz düzgün vurabilse ilk maçında asist yapması hiç uzak değildi pas tercihlerini genelde hep doğru kullandı yanlış uyguladığı oldu o olabilir ama en azından ne zaman adamın üstüne gidecek ne zaman basit oynayabilecek bunu kestirebiliyor çok önemli bir özellik.

Bir pozisyon da sabriye yaklaş dedi sabri bir adım attı bruma pas verdi baktı sabri bekliyor çok güldüm orada bruma ne yapsın artık drogbaya verdi topu ondan sonra.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

hoca mactan once kondisyon verılerı ıyı gelmedı dedı...macta da cok atletık cok ıyı oyuncu ızlenımı verdı ama beklentı yuksek..celımsız bıraz acılen guclenmesı vucut yapması gerek...

Bruma çelimsiz veya zayıf değil esnek.O fizikle maymun edemeyeceği bek,defans yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt