#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uğur karakullukçu bu brumanın 2 ay idman yapmamış hali diyince

bjkli malın teki ''töre brumadan iyi,net'' bunların toto ne kalktı böyle la..hem tarzları farklı hem aralarında 3 yaş var.

Maçtan sonra sinirimden yazamadım.Gerçekten ilk maçı olmasına ve antraman eksiğine ragmen cok begendim Brumayı.Bazı oyuncular vardır ilk maçı bile olsa ne olacağı bellidir.Bruma ilerde büyük bir yıldız olacak o potansiyel var çok belli.

evet,balık etli hatunlardan hoşlanıyorum.ama bruma 1-2 maçta rakiple mücadeleye girip yere düşerse.. çelimsiz demeye başlayacaklar.sonra emre çolaktan beter fiziği diyen garip insanlar bile olacak.

Bruma vucut yapisi tarji ile Robbeni cok animsatiyor.

Allah askina Robben cok mu diri? incecik birsey.

COk ince olsun, ama sadece kas olsun yeter... kilo ile hiz ve ceviklik de kayboliyor.

bu konu huzur veriyo,gelecek var çünkü bu çocukta..

bi de geçen sezon yazmıştım bunu ..geçen sene de ilk devre çok puan kaybettik ya;)

Cevap: GSCimbom Futbol Başlığı

97-98 sezonunda 16.hafta geride kalırken fenerin 9 puan ardındaymışız.22.hafta geride kalırken içerdeki fener maçı 2-2 berabere bitmiş,puan farkı 2 ye düşmüş.

24.hafta ise bjkyi 3-2 yenip liderliğe oturmuşuz.27.hafta fener tekrar lider..

30.hafta geride kalırken GS ve fener aynı puanda ama GS lider.31.hafta itibariyle GS tekrar lider..

33.hafta ise şampiyonluğu ilan etmişiz.
düzelir herşey,takmayın.

"...Mehmet Sedef'in yanından bir rüzgar edasıyla geçti..."

Bu çocuk çok büyük topçu olacak inşallah. Ayrıca karakterli birine benziyor. :encouragement:

Eboue'ye tribün göründü mü dersin? En zayıf halka o şuan alternatifleri de düşününce.

Bruma iyi göründü... Derler ya yetenekli adam topu ayağına alınca belli eder diye.. İlk alışında belli etti.. Bazı yerlerde Antalya gibi takımlara girdi mi skoru değiştirecek ddiye yazılar gördüm.. Adam daha ne yapsın ya Burak'a kaç tane top attı.. Umut'un arka direkte kaçırdığı topu o ortaladı.. Nefis br şut çıkardı.. En basitinden Burak'ın yakın direğe vurmaya çalıştığı top, Umut'un arka direkte tikleseydi ve kendi vurduğu girseydi 1 gol 2 asistle oynuyor olurdu bugün manşetleri düşünemiyordum..

Bu çocuk bu takıma fazla gelecek haberiniz olsun.Müthiş yetenekli Allah nazar değdirmesin.. Maçın başlarındaki formuyla Amrabat(ilk yarı biterken mala bağladı) ve Bruma kanatlardan rakipleri delik deşik eder...

Bruma'yı övmek için biraz fazla acele ediliyor bence. Daha önce çok örnekleri oldu, teneke bağlayıp gönderdiğimiz adamları ilk maçlarında yere göğe sığdıramadık. Bu çocuk aynı değil farkındayım ama aman dikkat, övgüyü de yergiyi de fazla abartmamak gerek.

Bir de bu başlıkta bile Arda'ya sallayanlar var. Neymiş Türk olmasa bu kadar ederi olmazmış, çok daha iyileri bulunabilirmiş... Vay arkadaş futboldan bu kadar uzak olup da bu kadar iddialı şeyler yazmak için nasıl bir kafaya sahip olmak gerek merak ediyorum. Adamlar daha Arda'nın nasıl bir yetenek olduğunun farkında değiller. Futbolu sadece hız ve fizikle oynanan bir oyun zannedenlerden ancak bu kadar saçma şeyler beklenir zaten.

Müthiş bir potansiyel.Dün yarım saatte tam bir kanat oyuncusu gibi oynadı.

Ancak yaşı daha 19.Forumda 2 ay sonra kral ilan edenler de asanlar da olabilir.Aldırmamak lazım kimseye bu çocuk olacak :)

daha erken övmek icin ama adam futbolcu her hareketinden belli insaah cabuk adapte olur tabi etrafindaki uyusuklara bakip onlarada uyabilir o tehlikede var

amtrabatın 2 senede yapamadığını adam 5 dakikada yaptı:) amrabat 8 ediyorsa Bruma 58 eder verilen paralar helal olsun :)

abartın abartın devam edin bir maç kötü oynarsa yerin dibine sokarsınız 20 dakka top oynadı tamm kumaşı iyi hızlı ama messi yapmaya gerek yok

bu çocuğun geldiğine en çok sevinen sneijder olmuştur çok pozisyona sokar bu çocuğu sneijder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt