#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma çok yetenekli dikine oynayan bir futbolcu.Benim için en önemli özelliğide bu sağa sola taca doğru gitmiyor kaleye doğru gidiyor.

Harika bir genç oyuncumuz oldu sonunda ..Maşallah nazar değmesin dikine müthiş gidiyor... Keita gibi sırf yardıran bir oyuncu da değil paslı oyunu çok iyi öğrenmiş ill ben çalım atayım derdinde değil..Terime hiç güvenmiyroum bu konuda ama olur da Brumanın gelişimine yardımcı olursa takımın marka oyuncusu olur

juve maçında oynasa keşke..sneijder nefis toplar atar (ama fatih terim bu hayali bozar)

Bana ilginç gelen büyük takımmış küçük takımmış hiç fark etmiyor Antalya maçı iyiydi Madrid maçı iyiydi ki zaten bir hareket yaptı Ancelotti kim bu çocuk demiştir Beşiktaş maçı oyunun kaderine etki etti bu gerçekten önemli ki 3 ay antrenman yapmamış hazır olmayan hali bu diyorlar. Birde hep 2. yarıları yenik durumdayken yani enkaz haldeyken ver karşı savunma en kapalı haline almışken oyuna girip güzel işler yaptı bu çok iyi işte. Birde ilk 11'de asıl oyun planımız içinde yer alırken görmeliyiz ne yapacak bakalım. Umarım istikrarlı bir şekilde hep oyununu ileri taşır.

Kaliteli, yetenekli oyuncu nasilda belli ediyor kendisini. Birde amrabata bakin 2 senedir patlama yapacak diye bekliyoruz...

Bruma öyle tempolu bir oyuncu ki hemen tak tak 5 saniyede rakibin üstüne gidiyor ve insan ister istemez heyecanlaniyor.

Bana ilginç gelen büyük takımmış küçük takımmış hiç fark etmiyor Antalya maçı iyiydi Madrid maçı iyiydi ki zaten bir hareket yaptı Ancelotti kim bu çocuk demiştir Beşiktaş maçı oyunun kaderine etki etti bu gerçekten önemli ki 3 ay antrenman yapmamış hazır olmayan hali bu diyorlar. Birde hep 2. yarıları yenik durumdayken yani enkaz haldeyken ver karşı savunma en kapalı haline almışken oyuna girip güzel işler yaptı bu çok iyi işte. Birde ilk 11'de asıl oyun planımız içinde yer alırken görmeliyiz ne yapacak bakalım. Umarım istikrarlı bir şekilde hep oyununu ileri taşır.

Benim de en umutlu olduğum durum bu... BU adam bir kere bile biz kontra oynarken oyuna girmedi hep kapalı savunmaya karşı oynadı ve büyük beğeni topladı...Oyun bilgisi çok çok iyi nerede kime pas atacğını biliyor illa ben yardırrayım zihniyetinde değil.. Demek ki biraz açık alan bulsa harikalar yaratacak demekten kendimi alıkoyamıyorum

yetenekli adam 18 yasinda bile mac kazandiriyor , bizim umitsiz vakalar ornek alsin

Bruma'dan zarar etme ihtimalimiz yok , kisa surede gonulleri fethetti

Keita'dan sonra ilaç gibi geldi.. Rize maçında ilk 11 başlasın artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt