#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene iyice pişer,Seneye bizi tek basına Şampiyon yapar.

Her sene bir Bruma potansiyelinde oyuncu almak şart.Artık 30'unu asmıs sönmüş yıldızlardan bıktık..Genç olsun,Yetenekli olsun varsın bol bol gol kaçırsın..

Öbür Sene Bruma gibi bir kanat bulduğumuzu düşünün. Akarız yeminli. Ribery Robben ikilisine hep imerendim. O şekil bir şey olur. Düşününce tüylerim diken diken oldu.

drogba özel olarak çalıştırıyormuş galiba

asıl brumanın bizim takımdaki oyuncularla ilgilenmesi lazım

10'ar milyondan söyle oyuncular alip gelecegi kurtarmak lazim, pili bitmis okeye dönen adamlardan biktik

Kocum ilk pozisyonda topu Drogbaya verseydin keske.

Sen olmasan atak yapamazdi takim. Boyle devam et.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Türk futbolcular icin "yetenek" kelimesini kolay kolay kullanmayin artik. Simdi buraya bir CAPs atacam "bizde yetenek", "onlarda yetenek" diye ama neyse ...

Yalnız o son dakikalarda topla kaleye giderken tribünlerde haa huu sesleri yükselince sanki biraz korktu, tam istediklerini yapamadı gibi :) Ama doğaldır adam 19 yaşında hayatında ilk kez ülke değiştiriyor, ve ilk 11 çıktığı ilk maçta takımı tek başına sırtlıyor. Vallahi bravo. Söylenecek söz yok.

bruma tarzı adam almak lazım diyorsunuz da bu cocuk bize piyangodan cıktı be

harbi diyorum piyango vurdu yardırıyor lan yazarken bile içim kıpır kıpır.

ribert geldiğinde daha büyüktü bu ondan daha kücük ve idda ediyorum riberyden daha rahat adam geçiyor. yürüyerek adam geçmek çok ilginç agacığım bide top ayağına yapışıyor o kadar süratli ol bir de top ayağına yappışsın olacak iş değil. kaleyi çok rahat görüyor şutlarını geliştirse en az 10 gol yapıştırır asşan parçası. kaldı ki sadece gol değil asist olarak da düşünün ayrıca oyunu hızlandırması calım atarak takıma gaz vermesi ile cocuk resmen vitesi 5'e takıyor. asistin asisti de var işin içinde...

abi adam topçu böyle adama yıllık 5 milyon verseler öpüp başıma koyarım uzun zamandır böyle çalım atan böyle dripling yapan böylesine hızlı arzulu bir topçu izlememiştim vallah gözümün pası silindi.sinayder drogba gibi bastonluları alacağınıza alın böyle adamlar .o sinayder denen sözde dünya yıldızı baksın topçuluk öğrensin brumadan

O-<--<

bundan 1 tane daha bulsak tek forvete dönsek defansı sağlamlaştırsak ligde gelene gidene 5 6 atarız

Takımın iyi olduğu bir zaman da gelseydi harika olurdu.Şimdi ona kurtarıcı gözüyle bakmak zorunda kalıyoruz ne yazık ki.

Yine de iyi futbolcu kendini her durumda kanıtlıyor.Son vuruşlarının kötü olduğu da zaten bilinen bir şeydi

son vuruşlarının iyi olduğu bilinen bişeydi aslında.sağ ayağı da sol ayağı da iyi.sadece tecrübesiz.

neymar=bruma ne eksik ne fazla

yok artık lebron james.

yada

yok artık Ali sami...

Yetenekli bir oyuncu evet. iyi transfer evet. beni bile heyecanlandırdı o kadar karsı olmama rağmen evet.

Ama bitiricilik sıfır şöyle bir 2 yıl her idmandan son şut çalışması yapmalı özellikle ayagını çok kuvvetlendirmeli.

Acayip zayıf son vurusları.gerçi zaten bunları atabilse bize yar etmezlerdi atamadıgı için bize geldi ama iyide oldu.

Drogba büyük şans onun için kullanırsa çok iyi işler yapacak ileride...

Dikkat - Klasik türk ve düz mantigi.

Ümiz Özat: Bruma Ribery'nin Rsi olamaz. Zaten iyi olsaydi diger kulüpler kapardi. Ronaldo'yu o yaslar da aldilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt