- 27 Aralık 2008
- 21.841
- 1.428
- 1.813
Ribery'den daha potansiyelli kesinlikle. Ribery Galatasaray'a geldiğinde 22 yaşındaydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok artık lebron james.
yada
yok artık Ali sami...
Yetenekli bir oyuncu evet. iyi transfer evet. beni bile heyecanlandırdı o kadar karsı olmama rağmen evet.
Ama bitiricilik sıfır şöyle bir 2 yıl her idmandan son şut çalışması yapmalı özellikle ayagını çok kuvvetlendirmeli.
Acayip zayıf son vurusları.gerçi zaten bunları atabilse bize yar etmezlerdi atamadıgı için bize geldi ama iyide oldu.
Drogba büyük şans onun için kullanırsa çok iyi işler yapacak ileride...
bruma çok iyi oyuncu ama çok beceriksiz ve biraz bencil inşallah onları düzeltirse çok iyi olacak
U20 dünya Kupası'nda 4 maçta 5 gol atmis birinden bahsediyorsun farkindasin herhalde.
Bugün takımda bir Cenabetlik vardı brumaya da bulaştı. Normalde bunlari atar Bruma.
Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2
Sende U20 dünya kupasından bahsettiğinin farkındasın değil mi ?
Çoluk çocukla oynamıyor artık.
Süper lig de şampiyonlar liginde boy gösteriyor.
Ayrıca son vuruslarının böyle oldugu bilinen birşeydi zaten.
Drogba abisi bu eksiğini kapatırsa çok işler yapabilir
Bruma:
Teknik: 15
Dribbling: 17
Hız: 17
Hızlanma: 18
Denge: 17
Çeviklik: 16
Bruma'yı kötü bir zamanda transfer ettik işleyen bir takımın skoru 2-0'a getirdiğinde rahat rahat baskı hissetmeden istediklerini yapabileceği ortamı hazırlayamadık..
Şimdi kurtarıcı oldu 19 yaşında ama cidden muhteşem oynuyor..
Kariyeri için zor bir takımız stres üstündeyiz..
İzlerken hep şunu diyorum ''Yıllardır beklediğim kanat oyuncusu''
Takımda bir Eden Hazard varmış gibi hissettiriyor..
Sayın Gaybo
Son vuruşlari böyle olduğu biliniyordu demişsin. Nerden biliyon
Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2
hani derler ya "takıma yeni geldi alışma süreci"
ben de hep şunu derim mental açıdan futbolcunun kendini geliştirmesi zordur genelde oyuncunun zihinsel yetenekleri doğuştan gelir bizim bruma'da doğuştan bir yetenek var bunun altına inmez üstüne cıkması kendine bağlı. Tıpkı arda gibi kısacık boyuyla oyuna girip neler yapıyordu hepimiz biliriz.
alısma süreci felan hikaye yıldız oyuncu ilk maçta belli eder kendini. adam olacak cocuk b.kundan belli olur diye bosuna dememisler. sabri 30 yasına gelecek hala adam edemedik ama bruma kendini bastan belli etti aslan parçası.
youtube dan ....
Ve kendi izlediğim bir kaç maçdan
Şimdi herşey bitti brumayı mı tartışacağız arkadaslar.
Konu zaten neymar=bruma dan buralara geldi.
bende o kadar da değil demek istedim.
Neymar la brumayı kıyaslamak abesle iştigal suan .