#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüce Rabbim nazarlardan saklasın. İnşallah bu yolda devam eder ve maddi manevi çok şey kazandırır GALATASARAY ıma.....

bu cocukun kalitesi elbetteki tartisilmaz, kumasi, teknigi, o topu surusu inanilmaz. Bu cocuk avrupa liglerinde bi maca bu denli etki edemez. Kolay kolay hic bi oyuncu bu kadar etki edemez. Dun gece messiyi bizim takima koysak inanin en fazla bu kadar oyuna etkisi olabilirdi. Fakat sorun su ki, 94 dogumlu ufacik cocugun sahanin cok uzak ara macin adami olmasi; galatasaray'in ne denli rezil, ligin ne denli dandik oldugunu gosterir. Evet macta etki gosterse bisey demem, ama bu cocugun bu kadar etkili olmasi tr liginin bir hic oldugunu gosterir, diyorum ya cocuk messivari oynadi dun. Koysan fransa ligine, gerci bunun gibi bir cok var ama bundan 3-4 yas buyuk ordakilerde fakat oyuna bu kadar tek basina hakimiyet kurmasi imkansiz. teknik ekibin bunu incelemesi lazim

Eger adam insan gibi forvet, veya hucum planlarimiz olsa, su cocuk ilk kez 11 basladigi macta hat trick yapacak 2de asisti olacakti; koysan belki dun messiyi boyle istatistik yapamazdi. ben sonuc odakli degilim bu cocuk dun 1 asist yapti resmi sayiya gore ama bana gore bu sayi kesinlikle 1 degil, cunku normal sartlarda bu kadar gol kacirilmaz, bu cocuk asist yapma gorevini layiki ile yerine getirdi atamayanlar utansin. Ayni sey g.tore icin gecerli 5 para etmez bi topcu avrupa kariyerinde 60 maca cikmis 0 gol, burda 2 mac 2 gol, adam messi oldu burada. ben yurtdisinda 60 maca ciksam, popoma carpar yine bi sekilde 1 golum olurdu.

Kaliteli ama yazık olacak buna Amrabat ve Hamit' in yanında. Çünkü yeni gelecek TD yabancı olacak ve yabancı dil bilen Amrabat ve Hamit' i banko 90 dakika oynatır diye düşünüyorum.

Keske Drogba bi iyilik yapsa son vuruş çalıştırsa brumaya

son vuruslari kötü degil örnegin u20 sampiyonasi siz öyle diye diye bunuda getirtceksiniz meydana :D

kacirdigi o goller sirf heycandan. cocuk daha 18 yasinda ve 50 kisinin önüe cikikyor kolay degil birde kurtarici olarak gibi.

normal eli ayagi titremesi.

Beyler Bruma ve Amrabat'ı karşılaştırabildiniz mi? Maç esnasında kıyaslama yaptım Bruma,Amrabat'tan tam 5 gömlek üstün.

son vuruşlarında telaş ve heycan vardı.bunu görmemek için aptal olmak gerekir.

Fifa'da bitiriciliğini, şutlarını falan düşük yapmışlardı.O kadar da değildir lan diye düşündüm.Ama haklılarmış.:D

BVVrJc4IEAEVo0a.jpg:large

yakışır reise :D

Takıma dinamizm getirdi,orta sahayı 30 pasla geçiyorduk,Bruma tek başına hallediyor işi artık, takımdan heyecan almamızı sağladın aynen devam.

Vallahi reis ne yalan soyleyeyim suanda takimda bana en heyecan verici adamsin, bence suanda Turkiyedeki en hizli en teknik adamsin, rakipler senden hakikaten cok cekiniyor muhtemelen bundan sonra top sana geldiginde ikili uclu baskilar olacaktir buda diger arkdaslarinin onunun acilmasi demek.

Iyki geldin reis suan fblilerin bizde en cekindigi isim durumunda bide kadikoyde bunlari felc ederse off offf deymeyin keyfe.

Gozlerimin pasi siliniyor vallahi izlerken cok cok iyi transfer emegi gecenlerin emegine saglik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt