#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bruma nin tek eksik iyi yönü var bence.

1. fizik daha güclü olmasi lazim ( 18 yasinda...loading fizik 1-2 sene )

2. son vuruslarda isabet orani yükselmesi gerekir ( bkz. yukarayia)

kedisine gücen metal egitim taktik teknik hiz atletik... ne varsa var ya.

wonder kid !!!

yok sisirmek, yok abartmak... gercek bu.

her zamanki gibi türk basını yine tek maçta şişirmelere başladı şimdi başlasın istanbul kaşarlarının sürekli atacağı mesajlar reina laila popülarite vee tükeniş !! yeter yahu bu filmi bilmem kaç yüz kez izledik yeter ulan medya tek maçta adamı şişirip sonradan rezil etmeyin ADAMI RAHAT BIRAKIN bruma için tehlike çanları çalıyor !! yazık olacak

:redface:

demirkolun dediğine göre Bruma için 2-3 ay önce bile boş kaleye gol atamaz diyormuş portekiz basını. Yeteneklerine laf yok ama bu adamın gol vuruşunu düzeltmesi için çalışması, çalıştırılması lazım. Bu konuda drogba ve Manciniye çok iş düşüyor. ama Türkiyede ben bugüne kadar kendini geliştiren bir genç yıldız görmedim genelde çoğu geriye gidiyor. Bu yüzden endişelerim var.

Allah nazarlardan saklasın.bi gol daha kaçırırsa forumda yeteneksiz diyecek insanlar var.gol falan atma bruma,asist yap yeter.

577235_328194890651470_1187783944_n.jpg

demirkolun dediğine göre Bruma için 2-3 ay önce bile boş kaleye gol atamaz diyormuş portekiz basını. Yeteneklerine laf yok ama bu adamın gol vuruşunu düzeltmesi için çalışması, çalıştırılması lazım. Bu konuda drogba ve Manciniye çok iş düşüyor. ama Türkiyede ben bugüne kadar kendini geliştiren bir genç yıldız görmedim genelde çoğu geriye gidiyor. Bu yüzden endişelerim var.

yahu bu adam bu haliyle bile bu ligi alt üst eder.

siz ne kadar saçma konusuyorsunuz 20 yasına gelip bos kaleye gol atamayan oyuncu gördünüz mü hiç ? çocuk daha 18 yasında 2 seneye görürsünüz neler oluyor. kaldı ki eleman bol asist yapıyor ara pasları ortaları mühtiş. ayrıca cok kolay adam geçiyor bu da takımı pozisyona sokmada avantaj sağlıyor.

olmadı şunu izle de elimizde nasıl bir cevher var anla ve sağ kanada da aynısını bulmamız için şükret.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jzrRVJCzaY4[/media]

Fiziğini ve son vuruşlarını geliştirirse, üst düzey bir oyuncu olur. Şimdiki hali bile ligimiz standartlarının üstünde, orası ayrı.

Sent from my Windows Phone 8X by HTC using Tapatalk

Allah nazarlardan saklasın.köpekler şimdiden havlamaya başladı.bi gol daha kaçırırsa forumda yeteneksiz diyecek insanlar var.gol falan atma bruma,asist yap yeter.

Mahlukat sen önce ne yazıldı onu varsa beyninle bir idrak et yaşın kaç bilmiyorum muhtemelen sende ergen kısmındasın bruma yeteneksizmi diyorum ? turkiyede her yetenekli genç oyuncuya yapılan tuzak brumayada kurulmaya başladı diyorum senin beynin bunu anlayacak kapasitede değilmi

Abarta abarta bir bitmediler boş kaleye de atamıyormuş ha..Kardeşim bu adamı hiç mi izlememişler u20'de 5 gol attı golleri çok güzel değil ama hepsi golcü vuruşu... İlk maçında 30 metreden sol ayağıyla çakıyordu neredeyse.. Ayrıca Bruma ilk kez ya hayatında ilk kez Gs fomasıyla 11 başladı bırakın da kaçırsın o kadar ..2 senedir 40 gol atan Burak ne goller kaçırıyor farz edin ki takımın üzerinde bir uğursuzluk var panik yapmayın hemen...BU adam gol atamasın hatta son vuruşları rezil olsun yine de bizim en etkili oyuncumuz olur..

Ayrıca gelişecek adamdan kastın Emre-Aydın gibi yetenek fakirleri ise zaten hiç boşuna beklentiye girme o adamlar Porto'da bile gelişmez.. Gelişecek adam Arda gibi-Semih gibi- Salih gibi zaten kendini gösterir az da olsa..

Özat denen futbolda kazma, torpilli ve onun bunun adamı olan satışmış dog ve trollere yedirmezsek çok ama çok büyük bir geleceği var bu çocuğun. Maşallah diyelim.

Gol atmasi zaten bonus olur bir kanat oyuncusu icin, adam eksiltsin, gol pasi versin, alan bosaltsin tamamdir. Gol atmasina bukadar takilmamak gerekir, bunun görevi zaten gol attirmaktir.

Brumayı izleyince bugüne kadar takımda neyin eksik olduğunu çok daha iyi görebiliyoruz.

Brumanın topla ve topsuz hızını geçiyorum ki çok önemli bir özelliği ama asıl değinmek istediğim konu sürekli oyunun içinde oluşu dikkat ettiyseniz bruma serbest bir şekilde top neredeyse hep orada defanstan top alıyor sağ bekten alıyor soldan alıyor orta sahadan gidiyor yani amrabat gibi kanada geçip top gelince takılırım derdinde değil sürekli topu arıyor adam bu çok önemli bir olay şöyle düşünmek lazım her oyuncu için sürekli +1 pas atacak adam demek oluyor.Bruma gerçekten inanılmaz kaliteli izlemeye doyamıyor insan böyle genç ve yetenekli futbolcuları inşallah ileride dünya futbolunun en iyilerinden biri olur.

Mahlukat sen önce ne yazıldı onu varsa beyninle bir idrak et yaşın kaç bilmiyorum muhtemelen sende ergen kısmındasın bruma yeteneksizmi diyorum ? turkiyede her yetenekli genç oyuncuya yapılan tuzak brumayada kurulmaya başladı diyorum senin beynin bunu anlayacak kapasitede değilmi

sana söylediğimi nerden anladın bre arkadaş ? fenerli medyaya dedim ben.bi daha benden alıntı yapma.ne değişik insanlar var forumda ya.benim yazdığımı anlayacak kapasite sen de yokmuş belliki.

antremanda melo brumaya şakayla vurmaya kalkıyordu

pc basında melonun oldugu kısıma yumruk attım brumaya dokunulmazlık getirilmeli.

son vuruşlarda heyecanına yenik düşüyor şimdilik , zamanla skora etki etmeye başlayacak. inanılmaz potansiyel var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt