#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bruma gibi bi yeteneğe laf ettirmem arkadaş.bu arada u 21 portekiz milli takımıyla maçları var...bakalım neler yapacak

maç perşembe 20.15 te portekiz-israil

Drogba'nın özel olarak ilgilendiğini duydum umarım doğrudur yetişmesinde katkısı olur antremanlarda falan üstüne titrerse..

Ulan ne kötü dönemde geldin be bebe,gecen sene gelseydi daha farklı bi ortama düsecekti,insallah su rezil ortama ayak uydurmaz...

Mancini Balotelli gibi adamla başa çıkabilmiş, oynatabilmişse; Bruma'yı çok rahat idare eder ve gelişimine katkı da sağlar diye düşünüyorum. Bruma da inşallah kaçıp gitme sevdalarına kapılmadan adam gibi topunu oynar...

araştırıp alınan genç futbolcu örneğine cuk diye oturur,aslında bruma gibi oyuncular cok daha ucuza alınabilir ,19 yaşında,takır takır oynuyor,yatırımın asla ölmez dahası büyük kar yapabilirsin ,sonuç olarak ribery sonrası en baba transferdir bruma..

amanın da CİMBOM 'un kara kuzusu.yarın maçı var abileri.izleyin.

Takım leş dolayısıyla sneijder kötü oynuyor muş.

O zaman bruma güzel oynadığına göre o uzaylı olmalı. Sneijdersporlular bi açık havaya çıkın hayatınızda topcu görmemisiniz belli Bruma size az da olsa gerçek futbolcuyu göstermiştir nasıl da sindiniz köşenize.

Sneijder'i her türlü savunan arkadaşlara hırsından saçma sapan konuşuyorsun. Bruma'yla Sneijder bir mi. Mevki muhabbeti yapmıyorum. Bruma'yı Konyaspor'a da koysan aynı etkiyi aşagı yukarı gösterir. Yani sizin ve benim gözlerimin pasını silen hareketleri tek başına yapabilir. Çünkü hoşumuza giden hareketleri yapmak için tek gerekli olan şey kendisi. Kendi yetenekleri. Ama Sneijder'i begenmemiz için diğer oyuncuların performanslarıda önemli. Mesela Burak'ı karşı karşıya bırakınca Burak'ın o topu gol yapması, Hakan Balta'ya uzun top attıgında Hakan Balta'nın o topu önünde sekip taca çıkmasını izlememesi, ya da Selçuk'a verip koşu yaptığında Selçuk'un çabuk olması lazım. Ama Bruma bizim halısaha takımıylada oynasa aynı çalımları atabilmek için önünde bir engel yok.

Ha şunu dersen anlarım. Drogba'nın da performansı diger oyunculara baglı ama çatır çatır oynuyor. Sonuna kadar hak veririm. Drogba'nın da performansı mevkisi itibariyle diğer oyuncularla doğrudan ilişkili. Ona rağmen birşeyler yapıyor, takımı sırtlıyor. Yanlış anlamasın kimse. Drogba çok özel bir oyuncu ama dediğim gibi performansı diğer oyuncularla doğrudan ilişkili

Sneijder agır formsuz geldiğinden beri, itirazım yok ama "sistem" diyenlerde haksız sayılmaz. Yaptığın yorumun ve bakış açının ne kadar sığ olduğunu anlatabilmişimdir umarım.

Dedğim gibi büyük ihtimal Sneijder'i her türlü savunanlara karşı sinirinden yolladığın bir mesaj.

Sneijder'i her türlü savunan arkadaşlara hırsından saçma sapan konuşuyorsun. Bruma'yla Sneijder bir mi. Mevki muhabbeti yapmıyorum. Bruma'yı Konyaspor'a da koysan aynı etkiyi aşagı yukarı gösterir. Yani sizin ve benim gözlerimin pasını silen hareketleri tek başına yapabilir. Çünkü hoşumuza giden hareketleri yapmak için tek gerekli olan şey kendisi. Kendi yetenekleri. Ama Sneijder'i begenmemiz için diğer oyuncuların performanslarıda önemli. Mesela Burak'ı karşı karşıya bırakınca Burak'ın o topu gol yapması, Hakan Balta'ya uzun top attıgında Hakan Balta'nın o topu önünde sekip taca çıkmasını izlememesi, ya da Selçuk'a verip koşu yaptığında Selçuk'un çabuk olması lazım. Ama Bruma bizim halısaha takımıylada oynasa aynı çalımları atabilmek için önünde bir engel yok.

Ha şunu dersen anlarım. Drogba'nın da performansı diger oyunculara baglı ama çatır çatır oynuyor. Sonuna kadar hak veririm. Drogba'nın da performansı mevkisi itibariyle diğer oyuncularla doğrudan ilişkili. Ona rağmen birşeyler yapıyor, takımı sırtlıyor. Yanlış anlamasın kimse. Drogba çok özel bir oyuncu ama dediğim gibi performansı diğer oyuncularla doğrudan ilişkili

Sneijder agır formsuz geldiğinden beri, itirazım yok ama "sistem" diyenlerde haksız sayılmaz. Yaptığın yorumun ve bakış açının ne kadar sığ olduğunu anlatabilmişimdir umarım.

Dedğim gibi büyük ihtimal Sneijder'i her türlü savunanlara karşı sinirinden yolladığın bir mesaj.

cok uzun yazmisin ve gereksiz :) ( bunu ben diyecegimi ben bile inanamdim simdi bir anda )

Sneijder ile bruma arasinda oyuncu profil farki var. hem mevki olarak hemde görev olarak.

birisi armut digeri elma. kiyaslamamak gerekir acikcasi.

cok uzun yazmisin ve gereksiz :) ( bunu ben diyecegimi ben bile inanamdim simdi bir anda )

Sneijder ile bruma arasinda oyuncu profil farki var. hem mevki olarak hemde görev olarak.

birisi armut digeri elma. kiyaslamamak gerekir acikcasi.

Bende onu diyorum işte. Uzun yazmışım yazmasına da ana fikri kapamamışsın yine de. Aynı fikri savunuyoruz.

Bruma iyi oynuyor diye Sneijder'e sallayanlara verilmiş bir cevap. Sen her ne kadar gereksiz görsen de elma ile armutu kıyaslayanlar var.

Sneijder'in sorunu sistemden ziyade oyuncu kalitesi, onu oynatacak ne yazikki gereken oyuncu kalitesine sahip degiliz. Sistemin elbette payi vardir ama Şino'nun etrafinda bu oyuncu toplulugu var oldugu surece daha cok patlamasini bekleriz. Akhisar macinda gayet hosuma gitti şino, aldi verdi bir suru pas uzun toplar atti, ileriyi cok guzel gorerek toplar yolladi ama bizim topcularimiz daha top kontrol edemiyoki. Bize fazla bu tur oyuncular

Sneijder'in sorunu sistemden ziyade oyuncu kalitesi, onu oynatacak ne yazikki gereken oyuncu kalitesine sahip degiliz. Sistemin elbette payi vardir ama Şino'nun etrafinda bu oyuncu toplulugu var oldugu surece daha cok patlamasini bekleriz. Akhisar macinda gayet hosuma gitti şino, aldi verdi bir suru pas uzun toplar atti, ileriyi cok guzel gorerek toplar yolladi ama bizim topcularimiz daha top kontrol edemiyoki. Bize fazla bu tur oyuncular

Aynen. Premier lig maçlarını izliyorum ara sıra. Paslaşmalar hızlı hızlı olmasına ama toplarıda çok sert atıyorlar çoğu zaman. Şimdi önlerine Burak'ı koyup öyle bir pas atsalar Burak topu ayagından bizim kaleye kadar açar. :)

Bende onu diyorum işte. Uzun yazmışım yazmasına da ana fikri kapamamışsın yine de. Aynı fikri savunuyoruz.

Bruma iyi oynuyor diye Sneijder'e sallayanlara verilmiş bir cevap. Sen her ne kadar gereksiz görsen de elma ile armutu kıyaslayanlar var.

yok ya 1-2 cümle yazilirdi belkide. genelikle bana deniliyor cok uzun yazi yaziliyor diyede birde ben yazayim dedim hazir yakalamisken :DD

yok saka bir yana dogru tespitlerin icin tessekür ederim kendi adima.

bruma yi amrabat ile kiyaslarsak belki daha dogru olur... yada baska takimdan bir kanat oyuncusu :) ...

vallah ama ben bu brumayi nedense kimseyede benzetemedim. karisik stili var cocukda. herseyden bir sey var kanat oyuncu özeliklerinden. biraz ronaldo..biraz di maria biraz robben biraz ribery... tuhaf oyuncu. son vuruslari ile tercübe kazandikdan sonra+ fiziki gelisimini tamamladikdan sonra korkunc oyuncu cika bilir dünya piyasasina.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt