#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok ya 1-2 cümle yazilirdi belkide. genelikle bana deniliyor cok uzun yazi yaziliyor diyede birde ben yazayim dedim hazir yakalamisken :DD

yok saka bir yana dogru tespitlerin icin tessekür ederim kendi adima.

bruma yi amrabat ile kiyaslarsak belki daha dogru olur... yada baska takimdan bir kanat oyuncusu :) ...

vallah ama ben bu brumayi nedense kimseyede benzetemedim. karisik stili var cocukda. herseyden bir sey var kanat oyuncu özeliklerinden. biraz ronaldo..biraz di maria biraz robben biraz ribery... tuhaf oyuncu. son vuruslari ile tercübe kazandikdan sonra+ fiziki gelisimini tamamladikdan sonra korkunc oyuncu cika bilir dünya piyasasina.

Biraz çelimsiz olmasından mı bilmiyorum ama bende Neymar'a benzettim stilini. Adımları uzun uzun, omuz omuzalardan kaçabilecek kadar kıvrak ve hızlı.

Sagolasın bu arada.

Biraz çelimsiz olmasından mı bilmiyorum ama bende Neymar'a benzettim stilini. Adımları uzun uzun, omuz omuzalardan kaçabilecek kadar kıvrak ve hızlı.

Sagolasın bu arada.

biraz ona benziyor fizik yapisi evet. ama bunda bir sey varki neymarda yok. dikkatce izleyin passi verip hemen bos alan posisyon almasini biliyor hem cok hizli cekilde. devamli topu istiyor. neymarda bu özelik yok .

dedigim gibi degisik oyuncu. 2-3 sene sakatlikdan uzak kalirsa.. cok merak ediyorum gelisimini tamamlamis bir bruma nasil olacak diye.

biz daha brumanin 100de 60-70 ini izliyoruz :)

Tamam gençler messi ve ronaldo'dan da iyi.. Hatta maradona- pele karışımı.. Yok yok dördünün toplamı felan..

Korktuğum şey oldu. Birinin stilini birine benzetince direk çıkıyor böyle biri ve üst düzey mizahını icra ediyor.

hic bir cümlede ondan bundan daha iyi diyen olmadi oysaki . stil benzetmesi senin dedigin gibi cok farkli bir sey, ondan bundan daha iyi demek cok farkli bir sey.

Suan Ronaldo'dan eksikleri guc , oyun zekasi , bitiricilik . Onun harici hicbir eksigi yok 3 4 seneye eger kendine dikkat ederse gercek bir superstar olacagini dusunuyorum .

Korktuğum şey oldu. Birinin stilini birine benzetince direk çıkıyor böyle biri ve üst düzey mizahını icra ediyor.

Beklediğim şey oldu. Birinin sitilini birinin sitiline benzettiğini sanan ama aslında birini diğeriyle karşılaştıran insanların bunu mizahi şekilde yazan adama kendince laf sokma girişimi.. Bro kenks şuan insan içine çıkamıyorum..

sagda daha az etkılı..sol da kım var kım yok kenarda oturmalı bu cocuk oynamalı...buyuk umıt vaad edıyor..azıcık geliştirse bıle kendını naniden asağı yanı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt