#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1384095_647126711974867_1470795738_n.jpg

inşallah oynar ,gol atar da heycanı,telaşı yok olur iyice...kara kuzumuzun.

Reis salla 2 tane portekiz milli takımında artık kanatlı sistem mecburi olsun :D

Ronaldonun yerine cagrilmis bide Bruma :)

özgüven konusunda zirfe yapmis olur ki zaten o konuda pek sorunu yok gibi.

evlat özledik seni be inşallah portekiz a da iyi işler yaparsın

tam istediğimiz yolda ilerliyor Allah sakatlık kaza bela vermezse ribery nin acısını brumadan çıkartacaz artık bu saatten sonra fbjk düşünsün

Portekiz kadrosunda yer alan kanat oyuncuları kimler? Nani,Bruma tamam.Ronaldo cezalı başka bir isim çağrıldı mı? Takip edemedim pek,umarım ilk 11'de şans bulur ve bir daha hiç bırakmaz o formayı.

Portekiz kadrosunda yer alan kanat oyuncuları kimler? Nani,Bruma tamam.Ronaldo cezalı başka bir isim çağrıldı mı? Takip edemedim pek,umarım ilk 11'de şans bulur ve bir daha hiç bırakmaz o formayı.

Ronaldo gelince diğer kanat oyuncusunu kesip Ronaldo ile ilk 11'de oynarsa gör sen :)

Ronaldo gelince diğer kanat oyuncusunu kesip Ronaldo ile ilk 11'de oynarsa gör sen :)

Baktım şimdi Ronaldo ve Nani dışında üst düzey bir isim yok.Varela,Pizzi falan var ama onlar Bruma'ya tercih edilecek adamlar değil.Bu maç ilk 11'de şans bulabilir hoca Valera'da ısrar etmezse.En kötü ihtimalle 60-65 gibi oyuna girer.

İyi bir performans sergilerse düşüşteki Nani yerine kadroya girmesi de sürpriz olmaz bundan sonrası için.

hocası bruma için artık hazır,formayı kapması gerekiyor falan demiş..yarın ilk 11 de başlayabilir..

Bruma'nin cok karisik bir bonservis hesabi vardi.

Satarken muhasebeciler icinden cikamayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt