#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma'nin oynamamasi sacmaliktir Kayseri macinda da dedik simdi de diyoruz . Her seyi gectim futbol zevkimiz gasp ediliyor . Ben top Bruma'ya geldiginde heycanlaniyorum . Su an beni bu denli heycanlandiran kimse yok hatta 10-12 senedir yok .

Biz heyecanlanacağız diye takım sisteminden ödün vermemeli ancak Bruma'ya şu futbolda ihtiyacımız var. Umarım Mancini bunu kısa sürede fark eder. Umut-Burak-Drogba üçlüsüyle kreatif olamayacağımız aşikar, Mancini henüz takımı tam olarak tanımıyor diyerek kendini affettiriyor da, Tugay bunu söyleyemiyor mu?

ah ahh brumayı izleyemez olduk bu adam nasıl geliştirecek kendini

Kalede Muslera, defansta mecburiyetten Chedjou, orta saha da bel kemiği Melo, Yine mecburiyetten sağ bekte Eboue(Sabri burada olsa Hakan Balta olmadığı için Dany sol bek olacaktı),ilerde Drogba ve Sneijder.

Hangisini kesebilirdiniz.Bana göre hiçbirini.

Bruma'nın oynamasını ne kadar çok istesemde Mancini garantici oynatıyor ve ihtimalleri düşünmüyor yani riski sevmiyor.

amooooooooo Allah seni bizden ayırmasın.dayanamadım valla şu maça...tez elden oyna at gollerini,yap asistlerini bruma.

Biz heyecanlanacağız diye takım sisteminden ödün vermemeli ancak Bruma'ya şu futbolda ihtiyacımız var. Umarım Mancini bunu kısa sürede fark eder. Umut-Burak-Drogba üçlüsüyle kreatif olamayacağımız aşikar, Mancini henüz takımı tam olarak tanımıyor diyerek kendini affettiriyor da, Tugay bunu söyleyemiyor mu?

söylemiyor abi

Birileri kadro planlamasını doğru şekilde yapsaydı Bruma da oynardı, kadroda 17 değil 18 kişi de yer alırdı...

Bence şu aşamada sistem oturtma düşüncesi pek yok. Ligde istatistikleri belli olan (Burak, Umut) oyuncuları oynatıp devre arasına kadar takımı minimum kayıpla götürmeyi düşünüyor.

Şino sakatlandığında oh dedim bruma girecek. A birde baktım kadroda yok. Pufff.

Sizin gibilere layık olan BAM BAM BAM. Bruma FT'nin kader arkadaşı yüzünden oynamıyor bu arada.

Bu mesaj neden bu kadar battı da hepiniz alıntılıyorsunuz ben onu anlamadım küfür falan mı ettim ki adama?Tüpçünün sınırını eleştirdim bu mesaj yüzünden bana sallamanın ne mantığı var?

balta Türk ya hani

Aydınlattığınız için ayrıca teşekkürler size de yoksa Danimarkalı sanacaktım ben.

Bu mesaj neden bu kadar battı da hepiniz alıntılıyorsunuz ben onu anlamadım küfür falan mı ettim ki adama?Tüpçünün sınırını eleştirdim bu mesaj yüzünden bana sallamanın ne mantığı var?

Aydınlattığınız için ayrıca teşekkürler size de yoksa Danimarkalı sanacaktım ben.

e ne alaka arkadaşım o zaman..bata oynayınca eboue sol bek yabancı kullanmıyoruz bruma oynuyor işte

Sneijder dinlenmeli Bruma oynamalıydı,ya valla yazık bu cocuga,oynamalı Umut'a büyük saygı duyuyorum ama Bruma oranın adamıdır,kim kesilir bilmem ama Bruma oynamalı..

e ne alaka arkadaşım o zaman..bata oynayınca eboue sol bek yabancı kullanmıyoruz bruma oynuyor işte

Ben Bruma'yla alakasız bir şekilde yabancı sınırını eleştirirken arkadaş bana Hakan düzeldiğinde aynı şeyleri yazabilecek misin? dedi.Ben de yazdığım şey yabancı sınırıyla alakalı olduğu,Hakanla alakalı olmadığı için Hakan düzelince yabancı sınırı değişmiyor dedim.Nesini anlayamadınız bunun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt