Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
:cold:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz heyecanlanacağız diye takım sisteminden ödün vermemeli ancak Bruma'ya şu futbolda ihtiyacımız var. Umarım Mancini bunu kısa sürede fark eder. Umut-Burak-Drogba üçlüsüyle kreatif olamayacağımız aşikar, Mancini henüz takımı tam olarak tanımıyor diyerek kendini affettiriyor da, Tugay bunu söyleyemiyor mu?
Biz heyecanlanacağız diye takım sisteminden ödün vermemeli ancak Bruma'ya şu futbolda ihtiyacımız var. Umarım Mancini bunu kısa sürede fark eder. Umut-Burak-Drogba üçlüsüyle kreatif olamayacağımız aşikar, Mancini henüz takımı tam olarak tanımıyor diyerek kendini affettiriyor da, Tugay bunu söyleyemiyor mu?
Hakan Balta düzelince yabancı sınırı mı değişiyor?
Sizin gibilere layık olan BAM BAM BAM. Bruma FT'nin kader arkadaşı yüzünden oynamıyor bu arada.
balta Türk ya hani
Bu mesaj neden bu kadar battı da hepiniz alıntılıyorsunuz ben onu anlamadım küfür falan mı ettim ki adama?Tüpçünün sınırını eleştirdim bu mesaj yüzünden bana sallamanın ne mantığı var?
Aydınlattığınız için ayrıca teşekkürler size de yoksa Danimarkalı sanacaktım ben.
e ne alaka arkadaşım o zaman..bata oynayınca eboue sol bek yabancı kullanmıyoruz bruma oynuyor işte