- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
anası,babası ölmüş,tek başına istanbulda...19 yaşına bastığından beri forma yüzü görmüyo..
Allah şansını artırsın.ne diyek
Allah şansını artırsın.ne diyek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyun disiplini yok bu bebenin belki de o yüzden mancini seçimini bundan yana kullanmıyor. Maça sol açık başlıyor ama sonra her topa deli dana gibi koşuyor. Bi bakıyorsun sağ tarafta diğer kanatla oyuncusuyla beraber, bi bakıyorsun sınayderin pozisyonunda, bi bakıyorsun melo'nun yanında. Ben zannetmiyorum ki ne fatih hocanın ne de mancini'nin her topa atla, bütün takımı taşı dediğini..
Bence yasina göre taktik disipline en sadik kalan futbolculardan biri Bruma.
Defansa yardim ediyor, pas yapiyor, gereksiz calim yapmiyor, rakibi gececegine eminse geciyor, yoksa zorlamiyor.
Aslinda Bruma´yi izlerken herkesin dikkatini ceken sey buydu. Ben yasi dolayisiyla daha amatörce oynayacagini düsünüyordum.
eyvallah defansa yardım ediyor,pas yapmaya çalışıyor( yapıyor demiyorum) ve gereksiz çalım da atıyor atmıyor diyemeyiz. artı oldukça da amatörce oynuyor bunu da yaşına ve hevesine bağlıyorum.. fatih hoca ile bu çocuk en fazla memenike olurdu ama mancini'yle belki bir üst segmentte yer alabilir.
Zaten normali de bu. Cocuk 18-19 yasinda. Herseyi tam yapmasi beklenemez. Bu kadar etkili olmasi konusulmali bence.
Roberto Mancini ile gelisebilir belki, ama gelismesi icin de oynamasi gerekiyor. Ben bu hafta hayalkirikligina ugradim.
Yani telafisi olmayan, hayati bir Barcelona maci oynamiyoruz, Konyaspor´la oynuyoruz. Sakat Sneijder´i oynatip Bruma´yi kesmesi benim icin hayalkirikligi oldu. Böyle maclarda ve böyle durumlarda Bruma mutlaka oynamali diye düsünüyorum.
eti negro
{Tapatalk}