#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birtane adam gecemedi bugün oysa ki normal futbolunu oynasaydi en az 2-3 pozisyon yaratirdi...

kim kızarsa kızsın bu çocuk mancını geldıgınden berı degıştı.mancını savunma yaptırıyor yeteneklerını sergılemesıne ıuzın vermıyor.brumayı yavas yavas kaybedıyoruz.

Onu eğitecek iyi bir hocayla çalışması lazım. Yoksa kaybolur gider.

Insallah Sezon sonu Gidersin ve Kendine yakisan buyuk takimlarda oynarsin kendini gelistirirsin be kocum !!

Lesshh taraftarimizada , zaten sarp,ayhan,baris gibi genc yetenekler yakisir

mancının elınde muthış yeteneklı bır bruma var.mancını efendı brumadan yeteneklerını bır tarafa bırakıp sabrı gıbı oynamasını ıstıyor.bruma ne yapsın.

Dünya genelinde en çok futbolla ilgilenen ülkelerden biriyiz en çok futbolu anlamayan ülkelerden biride yine biziz.

Niye mi böyle dedim ? Şurda eleştiren 2-3 kişiyi gördükten sonra yemin ediyorum ne yapacağımı şaşırdım. 19 Yaşında daha tam oynatılmamış adamın 6-7 kişiye çalım atması bekleniyor

Kendisinden 10 yaş büyük adam arkada k.çını yırttı, Bruma'da öyle gezindi oralarda.Gençtir, tecrübesizdir anlarım ama bunlar ruhsuz olma hakkını vermiyor Brumaya.Hazır kontenjan açılmış, böyle de bir derbi maçı fırsatı gelmiş ayağına, değerlendirmeliydi.Biraz göze batsa yeterdi ama onu da yapamadı.Kopenhag maçında vermişti bunun sinyallerini, demek görememiş teknik ekip, veya görmüşler de Bruma sallamamış ne bileyim.Umarım o aktif performansına dönmesi uzun sürmez.

bu adam sol açıkta etkili sağ kanatta oynatarak köreltiyoruz hemen günlük adamlar gelmiş kazık berbat bundan yol olmazcılar

sag kanatta ne isi var

gulunc bir tercih manchiniden

burak sağda oynuyamıyo diye sağda oynuyor

gerçi burak soldada oynayamıyor

Bruma'da belki performans anlaminda düsüs olabilir ama bu cocuktan 2-3 mac iyi oynadigi icin hemen kurtarici gözü ile bakmak ne kadar dogru tartisilir. Bruma'nin zamana ihtiyaci var ve bu yabanci sinirlamasi gelisimi icin hic iyi degil.

fizik kalitesi cok yetersiz demekden bikdim. kalitesi ,oyun zekasi cok üstün bir yetenek ama fiziki gelisimi tamamlanmamis maalesef. bugünkü devirde de fiziki kalitesi önemli üst seviye futbolda. caner hic sans vermedi cocuga maalesef fizik gücünü kunlanarak ama daha önceki maclarda da dayak yigiyordu tüm ikili mücadelerde.

Dünyadaki genç yenekleri saysanız Bruma başlarda gelir. Brumanın biraz daha agresif oynaması lazım.

cok destek cikiyorum bu cocuga, yildiz olmasi icin en onemli sey sabirdir. bu yuzden trden yildiz falan cikmiyor.

yalniz mancini reise kiziyoduk oynatmiyo diye. hakliymis; demistiki gs buyuk bi camia 18 yasindaki cocugun getirecegi toplara bagimli kalacak takim degiliz. gibi bisiy demisti. Brumadan beklenti inanilmaz cok bu yuzden mancininin bu cumlesi cok dogru.

sabredersek bu cocuk olur

Burak'ın solda oynaması bu çocuğu bitirecek. Takımın ofans gücünü %30 etkiliyor direkt.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt