Murat Oktay
Tecrübeli Üye
- 11 Ocak 2013
- 6.517
- 0
- 751
mancını varken gelişemez......
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kücük takimlara karsi yine bastaki perfomansini sergileyecektir. Ayni perfomansi güclü rakiplere karsi beklemek biraz fazla. Cocuk daha bu sene profesyonellige basladi, fakat bazilari olaganüstü bir perfomans bekliyor.
Bir Draxler'e bakin. O da hep öyle ahim sahim oynamadi ... ama Schalke sabreddi ve cocuk gittikce iyiye gidiyor. Bale'in patlamasi tam 4-5 sene sürdü.
Artı fiziken de gelişme çok önemli.Draxler de fizikli doğmadı geliştirdiler bizde onu yapmalıyız.
Tapatalk
Kimle gelişebilir ciddi soruyorum.
Tapatalk
sen varkende forum gelişemez,ortalamayı düşüryrsun
19 yaşında ve yokluktan her maç banko oynaması beklenen bi çocuk işte.. Üstelik henüz fiziği oturmamış bi çocuk. Çocuk yahu, ne kadar büyük beklentiniz olabilir ki?
Burada Bruma'ya laf etmek istemiyorum ama madem 10 milyonumuz vardi, gidip Manchester United'in kanatlarindan birini alsaydik.
draxler?
götze?
Raphael Varane?
Alex Oxlade-Chamberlain?
Matija Nastasic?
Romelu Lukaku?
not:Messi,ronaldo demeye gerek yok zaten öyle bir beklentimiz de yok brumadan

Ama sunu da söyleyeyim, Mancini´den sonra ciddi bir düsüsü var. Oyun tarzi degisti gibime geldi.
Mancini bu cocuktan cok farkli seyler mi istiyor cözemedim. Terim döneminde aliyordu topu, yardiriyordu.
Simdi aliyor, duruyor, pas veriyor vs. Sanki havasi alinmis balon gibi olmus Bruma.
draxler?
götze?
Raphael Varane?
Alex Oxlade-Chamberlain?
Matija Nastasic?
Romelu Lukaku?
not:Messi,ronaldo demeye gerek yok zaten öyle bir beklentimiz de yok brumadan
. Bruma'nın önünü 3 kişi kapatıyor, o da mecburen pas yapıyor.