#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten takım sağa sola pas atan adamlarla dolu bir tane yardıran adamımız vardı onu da kendimize benzettik ya pes doğrusu...

Kücük takimlara karsi yine bastaki perfomansini sergileyecektir. Ayni perfomansi güclü rakiplere karsi beklemek biraz fazla. Cocuk daha bu sene profesyonellige basladi, fakat bazilari olaganüstü bir perfomans bekliyor.

Bir Draxler'e bakin. O da hep öyle ahim sahim oynamadi ... ama Schalke sabreddi ve cocuk gittikce iyiye gidiyor. Bale'in patlamasi tam 4-5 sene sürdü.

Kücük takimlara karsi yine bastaki perfomansini sergileyecektir. Ayni perfomansi güclü rakiplere karsi beklemek biraz fazla. Cocuk daha bu sene profesyonellige basladi, fakat bazilari olaganüstü bir perfomans bekliyor.

Bir Draxler'e bakin. O da hep öyle ahim sahim oynamadi ... ama Schalke sabreddi ve cocuk gittikce iyiye gidiyor. Bale'in patlamasi tam 4-5 sene sürdü.

Artı fiziken de gelişme çok önemli.Draxler de fizikli doğmadı geliştirdiler bizde onu yapmalıyız.

Tapatalk

Iyi oyuncu olsaydi Portekiz'i dünya sampiyonu yapardi zaten.

19 yaşında ve yokluktan her maç banko oynaması beklenen bi çocuk işte.. Üstelik henüz fiziği oturmamış bi çocuk. Çocuk yahu, ne kadar büyük beklentiniz olabilir ki?

bruma yetenekli gelişime açık bir adam ama alınmadan önce de söylemiştim şimdi de söyleyeyim.

bizim ihtiyacımız olan bu tarz genç futbolcu değil,

takıma direk katkı verecek bir adamdı.

çünkü bizim bruma'nın gelişimi için harcayacak vaktimiz yoktu. eksiğiz çünkü o bölgede.

herşeyin tam olur güllük gülistanlık olur, gidersin alırsın böyle adamları eyvallah kimse bişey demez.

inşallah balta vurmayız adamın gelişimine, kariyerine.

19 yaşında ve yokluktan her maç banko oynaması beklenen bi çocuk işte.. Üstelik henüz fiziği oturmamış bi çocuk. Çocuk yahu, ne kadar büyük beklentiniz olabilir ki?

draxler?

götze?

Raphael Varane?

Alex Oxlade-Chamberlain?

Matija Nastasic?

Romelu Lukaku?

not:Messi,ronaldo demeye gerek yok zaten öyle bir beklentimiz de yok brumadan

Burada Bruma'ya laf etmek istemiyorum ama madem 10 milyonumuz vardi, gidip Manchester United'in kanatlarindan birini alsaydik.

draxler?

götze?

Raphael Varane?

Alex Oxlade-Chamberlain?

Matija Nastasic?

Romelu Lukaku?

Draxler, bütün devler peşinde. İstesen bile alamazsın.

Götze, 37m€

Varane, stoper, bizim stoperimizle arasında iki yaş var. Fiziği 30 yaşında adam gibi.

Chamberlain, aynı yaşta 19 maça çıkmış ligde. Bruma 12 haftada 5 maça çıktı, sezon sonuna kadar o rakamı yakalar zaten.

Nastasic, stoper, onun da fiziği gayet sağlam.

Lukaku, fizik olarak aynı şekilde.

Ben adamın fiziği gelişemiş diyorum, üfleyince uçuyor diyorum, maç oynayarak düzelecek birşey değil bu diyorum. Benim dediğimi anlamadan atlamazsın umarım bidaha :ka21:

Ama sunu da söyleyeyim, Mancini´den sonra ciddi bir düsüsü var. Oyun tarzi degisti gibime geldi.

Mancini bu cocuktan cok farkli seyler mi istiyor cözemedim. Terim döneminde aliyordu topu, yardiriyordu.

Simdi aliyor, duruyor, pas veriyor vs. Sanki havasi alinmis balon gibi olmus Bruma.

En ufak alakası yok, Mancini gelmeden önce rakipler Bruma'yı tanımıyordu, artık tanıyorlar. Bruma'nın önünü 3 kişi kapatıyor, o da mecburen pas yapıyor. Terim dönemiyle falan alakası yok yani, maçları daha dikkatli izleseniz anlarsınız yüzeysel tespitler yapmak yerine.

(sert gelmiş olabilir ifade şeklim de sert değil bu arada :D Daha iyi ifade edemedim )

draxler?

götze?

Raphael Varane?

Alex Oxlade-Chamberlain?

Matija Nastasic?

Romelu Lukaku?

bu adamlar bruma'yla aynı yaşta hatta bruma'dan daha küçük bile olabilirler.

ama emin olun bizim maç içinde brumadan beklediklerimizle

onların taraftarlarının onlardan bekledikleri arasında dağlar kadar fark vardır.

biz brumadan tek başına takımı karşı kaleye taşımasını bekliyoruz. çünkü başka opsiyonumuz yok gibi.

ama onlar takımlarında sadece opsiyonlardan biri.

anlatabilmişimdir umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt