#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'de yaşamıyorsun galiba, çok ezbere yorumlar bunlar.

Bruma yı da oynatmayan Mancini, Türkiye ile alakası yok.

nasil yok dunyada benzeri olmayan 604 kuralini Fransizlarmi getirdi bu ulkeye. Yav ben ne diyomki koca devletin basbakani kizli erkekli olaylara kafayi takmissa ondan diger seyleri duzeltmesini beklemek hata. Hataliyim, kizli erkekli 604 kuralini koydular. Yakinda arabistan iran gibi olur tr nede olsa rtenin hedefi onlar gibi olabilmek :d

nasil yok dunyada benzeri olmayan 604 kuralini Fransizlarmi getirdi bu ulkeye. Yav ben ne diyomki koca devletin basbakani kizli erkekli olaylara kafayi takmissa ondan diger seyleri duzeltmesini beklemek hata. Hataliyim, kizli erkekli 604 kuralini koydular. Yakinda arabistan iran gibi olur tr nede olsa rtenin hedefi onlar gibi olabilmek :d

Yahu ben de onaylamıyorum yaptıklarını ama "tr iran olacak xd" demek çok sığ bir yorum, hatta onun ötesinde mantıktan yoksun bir yorum.Bu ülkede doğrusuyla yanlışıyla bir dünya olay oluyor, hepsini takip et, gazeteleri oku, öyle yorum yap.Bak diyorum ki ben de onaylamıyorum ama tr 5. sınıf dünya ülkesi deyip geçmek beynini kullanmamak olur.

Ayrıca her maçtan sonra 604 diye zırlamanın manası yok.Bu kural mancini gelmeden önce biliniyordu, mancini ye de bu söylenmiştir.O zaman kendisi gelmeyecekti buraya.Böyle diye diye seneyi, hatta seneleri kaybedeceğiz.

Yahu ben de onaylamıyorum yaptıklarını ama "tr iran olacak xd" demek çok sığ bir yorum, hatta onun ötesinde mantıktan yoksun bir yorum.Bu ülkede doğrusuyla yanlışıyla bir dünya olay oluyor, hepsini takip et, gazeteleri oku, öyle yorum yap.Bak diyorum ki ben de onaylamıyorum ama tr 5. sınıf dünya ülkesi deyip geçmek beynini kullanmamak olur.

Ayrıca her maçtan sonra 604 diye zırlamanın manası yok.Bu kural mancini gelmeden önce biliniyordu, mancini ye de bu söylenmiştir.O zaman kendisi gelmeyecekti buraya.Böyle diye diye seneyi, hatta seneleri kaybedeceğiz.

tamam iste ne guzel dedin, hay agzini opiim :d

604 olacagi biliniyodu, onceki hocada biliyo dedin. Taraftarda bilio. O vakit bruma oynamiyo diye kimse aglamasin

604 le de bruma gayet oynayabilir lig maçlarında.dün dany riera ikilisinden biri yerine bruma oynayabilirdi.

defans diye kavram yok ortasaha kotu, takim savunmasi 0. Sol bekin hucumcu riera. Sag bekin hucumu iyi savunmasi 0 disiplinsiz bi eboue. Normal takimlardan degisik bi savunma yapiyoz, savunmayi hucum oyunculariyla yapiyoz. Sadece stoperlerle yappiyoz. Normalde 10 kere stopere is dusecekse bizde 20 kere dusuyo. 1 hata yapmiyo 2 hata yapmiyo 3.de stoperlerde patliyo. Sonra vay efendim chedjou cop, chedjou kotu.

degil iste adam savunmaya onem verdigi icin boyle cikti. Bakti eboue savunmada sacmaliyo sabriyi aldi. Bakti topcu degil dany denedi. Bakti ondada is yok.

bakiyo baltaya les gibi. Riera yetersiz. Danyi koydu sade kope macinda iyiydi sonra solda dokuldu. Napsin bu adam yani

defans diye kavram yok ortasaha kotu, takim savunmasi 0. Sol bekin hucumcu riera. Sag bekin hucumu iyi savunmasi 0 disiplinsiz bi eboue. Normal takimlardan degisik bi savunma yapiyoz, savunmayi hucum oyunculariyla yapiyoz. Sadece stoperlerle yappiyoz. Normalde 10 kere stopere is dusecekse bizde 20 kere dusuyo. 1 hata yapmiyo 2 hata yapmiyo 3.de stoperlerde patliyo. Sonra vay efendim chedjou cop, chedjou kotu.

degil iste adam savunmaya onem verdigi icin boyle cikti. Bakti eboue savunmada sacmaliyo sabriyi aldi. Bakti topcu degil dany denedi. Bakti ondada is yok.

bakiyo baltaya les gibi. Riera yetersiz. Danyi koydu sade kope macinda iyiydi sonra solda dokuldu. Napsin bu adam yani

Öncelikle chedjou çöp diyenlerden değilim ama orada bir yabancı oynayacaksa bu chedjou olmamalı.

Balta sakatlanana kadar kötü sayılmazdı, en azından yerli olarak idare ediyordu.

Ayrıca idmanlar neden var, sen her maçta takımı deneme tahtasına çevirirsen bu iş yürümez.Doğruyu bulana kadar çok erken havlu atarız lige.Yapması gereken belli aslında, herkesi kendi mevkii içinde rotasyonla oynatmak ama sürekli yeni şeyler deniyor.Dün dany kadar sabri de oynardı, biz de kenarda drogba oturacak şekilde, brumayı sahada görürdük.

Dün dany kadar sabri de oynardı, biz de kenarda drogba oturacak şekilde, brumayı sahada görürdük

Tabi Sabri cezalı olduğu için oynayamıyor.Bundan haberin var değil mi ?

Sabri yine Sabri'liğini yaptı saçma sapan bir kart gördü.Dün olsaydı sağda Eboue solda Bruma Sivas'i felç ederdi ama işte...

Tabi Sabri cezalı olduğu için oynayamıyor.Bundan haberin var değil mi ?

Sabri yine Sabri'liğini yaptı saçma sapan bir kart gördü.Dün olsaydı sağda Eboue solda Bruma Sivas'i felç ederdi ama işte...

evet pardon unutmuşum ama hakan ı da kullanabilirdi.yani demek istediğim bruma yı oynatacak bir formül bulmak zor değildi. bu açık sivas defansına karşı iyi işler çıkartabilirdi bruma ama her şeyi 604 e bağlamak kolaycılık oluyor.

sana söz yine baharlar gelecek,sana söz ışık sönmeyecek

Öncelikle chedjou çöp diyenlerden değilim ama orada bir yabancı oynayacaksa bu chedjou olmamalı.

Balta sakatlanana kadar kötü sayılmazdı, en azından yerli olarak idare ediyordu.

Ayrıca idmanlar neden var, sen her maçta takımı deneme tahtasına çevirirsen bu iş yürümez.Doğruyu bulana kadar çok erken havlu atarız lige.Yapması gereken belli aslında, herkesi kendi mevkii içinde rotasyonla oynatmak ama sürekli yeni şeyler deniyor.Dün dany kadar sabri de oynardı, biz de kenarda drogba oturacak şekilde, brumayı sahada görürdük.

bu mac cezaliydi ama bence kayseri macinda sabrinin fisini, juv. macinda amrabatin fisini cekti.

ks macinda umut sag forvetti ama genelde sag bek oynadi. 2 gol yedik 2 tanesi sag bekten ve sabri birak sag beki kamera kadrajinda yok.

------------

dany

semih

chedjou

. . . . x.........sabri.......x (top bu x'te)

------------

kayseri macinda bi pozisyon vardi xler rakip. Toop arkadaki oyuncuda, oyuncularin ikşside bombos, ilerdeki bizim kanata kosu yapti, sabrinin geri kosmasi gerekirken ilerdeki adama press yapti anlamsizca. Adamda salak degil ya hemen ilerdeki x oyuncuya pas atti. Chedjouda sabrinin alana devrilmek durumunda kaldi. Bek oyunculari yuzunden taraftarlar stoperlere yukleniyolar. Bende boyle olsun istemiyorum

muhtemelen hocada istemiyo. Hocada herkes gorevini yapsin istiyo. Stoperler hem stoper hem bek oynasin istemiyo

Real macinda yedek baslayacak

brumayi almak hata mi idi yoksa oynatamayacagin tobcuyu niye alion

oynamayarak gelismesi imkhan dairesinde mi. DEGIL januzaj bile her mac oynuyor yahu

Sivas'a karşı oynatmadı, Madrid'de 11 başlar:( Bari en etkili olduğu sol açıkta başlasa.

Sivas'a karşı oynatmadı, Madrid'de 11 başlar:( Bari en etkili olduğu sol açıkta başlasa.

Bence Eboue ile fena olmuyor. Iyi anlaşıyorlar,sağda onunla oynasın. Solda arkasında kimin olacağı belli değil. Sağda en azından daha verimli olma ihtimali olur.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt