Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okadar zor mu :/
|Muslera|
Eboue Zan Semih Hakan
Melo Selcuk
Engin Sneijder Bruma
Drogba
Real Madrid yenme sirri yokmu bu kez
Yok büyük ihtimal ile. Zanim pek yazmak istemiyoru su siralar.
ayrica o juve yenme sirii 1 puan getirdi...o mesaji görmüsmüydin bilmiyorum.
Bu cocuga cok üzülüyorum. Dany ve Riera icin 10 milyonluk süper yetenek nasil kesilir..
Sivas macinda Rieranin yerine oynamilydi. Yada Rierayi sol beke cekip sol acikta görev verecekti Mancini. Bu adami harcariz gibime geliyor.
Real Madrid yenme sirri yokmu bu kez
bu mac cezaliydi ama bence kayseri macinda sabrinin fisini, juv. macinda amrabatin fisini cekti.
ks macinda umut sag forvetti ama genelde sag bek oynadi. 2 gol yedik 2 tanesi sag bekten ve sabri birak sag beki kamera kadrajinda yok.
------------
dany
semih
chedjou
. . . . x.........sabri.......x (top bu x'te)
------------
kayseri macinda bi pozisyon vardi xler rakip. Toop arkadaki oyuncuda, oyuncularin ikşside bombos, ilerdeki bizim kanata kosu yapti, sabrinin geri kosmasi gerekirken ilerdeki adama press yapti anlamsizca. Adamda salak degil ya hemen ilerdeki x oyuncuya pas atti. Chedjouda sabrinin alana devrilmek durumunda kaldi. Bek oyunculari yuzunden taraftarlar stoperlere yukleniyolar. Bende boyle olsun istemiyorum
muhtemelen hocada istemiyo. Hocada herkes gorevini yapsin istiyo. Stoperler hem stoper hem bek oynasin istemiyo
Çok doğru bir yorum bu benimde çok dikkatimi çekiyor sürekli bek oyuncularının yaptığı hatalardan dolayı defans oyuncuları kademeye girmek zorunda kalıyor ve ceza sahası boşalıyor bu her takımda olur ama bu kadar fazla değil bek oyuncularımız çok fazla pozisyon hatası yapıyor hani sürekli hücumda etkili olsalar anlarım ama sabri ne hücuma çıkıyor nede bek olarak görevini yapıyor taraftar sonra stoperler yükleniyor.
Sabri cidden şu takımda en sevmediğim oyuncu bu kadar kötü olan biri nasıl 10 yıldır bu takımın ekmeğini yiyor cidden nasıl bir şanstır bu bizde milli piyango falan oynuyoruz adam ikramiyeye abone olmuş her yıl alıyor.
6+0+4 denen beladan kurtulursak direk 2 tane bek transferi yapmamız gerekiyor eboue ile de olacak iş değil tarzını beğensem de istikrarsız oda.
6+0+4 saçmalığından kurtulamazsakta 2 tane yerli alsınlar bulup buluşturup sabriyi hakan baltayı izlemeyelim.
Stoperlerimiz dany hariç çok kötü oyuncular değil kaldı ki dany bile belli özellikleri iyi olan bir oyuncu sadece bekler kaliteli olsun rahat maç izleriz.
Defans bu kadar açık veriyorken beklerden dolayı selçuk ve melonun da ileri eskisi gibi çıkmasını bekleyemeyiz.
Brumaya gelirsek ilk 11 olmasa da her maç oynamayı hak eden bir oyuncu en ihtiyacımız olan adam diyebilirim ama oynamadığı sürece gitmek isteyecektir haklı olarak.
tr'de golu atan rakip oyuncuya kim yakinsa o golde hatalidir. Ama bana gore oyle degil. Sag bek icin onerim Salih, kayserideki
Haftalardir soyluyorum 5 para etmez. Bi anda hizlanmasi haricinde hic bi ozelligi yok. Ne sut ceker ne orta acar ne final pasi verir.
604 yabanci sinirinin oldugu ulkede bu adama 10m verdiren adama helal olsun ne deyim.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi