Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Beyler bu çocuk 18 yasinda Portekiz milli takimina çagirildi. Adamlar satarken Porto ve Benficaya satilmayacak diye anlaştilar. Büyük beklentisi var Portekizin bu çocuktan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu oyuncunun şu ana kadar farklı hiç birşeyini göremedim..Bu forum abartıyor, bizi de inandırıyor.. (Cana ya da Dos Santos gibi) Bazı şeyleri gerçekliği ile sunsanız bize de yanılmasak... Bruma Bruma dendi ama bana Sabri'den çok daha yararsız bir futbolcu gibi geldi..
[media]https://www.youtube.com/watch?v=mQ4OXPy5rxc[/media]
[media]https://www.youtube.com/watch?v=9qYuH6lldP4[/media]
İlerisi için gayet umut aşılayan performansı vardı FT döneminde.
Mancini geldi ilk juve macında aşırı defansif görev verildi.(ki normaldir)
Mancini den sonra kendine güvenip çalım denemelerine girmemeye başladı.
Buda mancininin özgüvenini yerlere düşürdüğünün göstergesi.
Mancini Bruma'yı üstte videoları olan tarzda maçlarda bile oynatmadı tabi gelişmez.
Video deyip gecmeyin mac boyunca sadece Bruma'nın yaptıgı olumlu/olumsuz hareketler var.
Elimizde böyle bir potansiyel var ve köreltiyoruz.
Mancini bu konuda net olarak salakça davranıyor kusura bakmayın.
Hala defansif görev veriliyor kendisine. Serbest bırakmalıyız en iyi bildiğini yapmalı. Gerekirse arkada defansif olarak Hakan kalsın ama Brumayı serbest bırakalım. Şu konuda Manciniye tam ayar olmaya başladım. Dün 2.yarı oyunda olsaydı daha farklı olacaktı oyun
Hala defansif görev veriliyor kendisine. Serbest bırakmalıyız en iyi bildiğini yapmalı. Gerekirse arkada defansif olarak Hakan kalsın ama Brumayı serbest bırakalım. Şu konuda Manciniye tam ayar olmaya başladım. Dün 2.yarı oyunda olsaydı daha farklı olacaktı oyun
Ben Bruma hakkında yazarken başka oyuncuların ismi ile karşılaştırmalar yapılmış. Bruma'dan takıma bir hava katmasını, gençliğinin enerjisini takıma yansıtmasını bekliyorum, yeni kan olmasını bekliyorum. Bu yönde eleştiriyorum yoksa diğerlerinin de ne yaptığı ortada. Beklentim büyük ama şu ana kadar karşılamış değil. Kimse de beklentileri karşıladı diyemez. İyi oynadığı bir tane maç hatırlıyorum onda da 2-3 tane gol kaçırmıştı. Ha çok mu erken konuşuyorum evet ama oynadığı 4-5 maçta da birşeyler gösterir diye umuyordum. Neyse yaa, zaten takım ne ki Bruma'dan ne bekliyoruz.. Arkadan öne top gelmiyor ki adam oynasın..
daha önce de söyledim tekrar edeyim.
bize bruma gibi "olacak" furbolcu değil, "olmuş" futbolcu lazımdı.
zaten eksiksin o bölgede aldığın adam sana direk katkı vermeli,
gelişimi için harcayacağın vakit senin için çok kıymetli.
senin herşeyin tamam olur, ondan sonra bu tarz genç adamlara yönelirsin, gelişimi için vakit harcarsın.
bruma yetenekli olabilir, ileride iyi futbolcu olacak olabilir
ama bizim adımıza yanlış transferdir.