#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk oynadığı 3-4 maçta bence birşeyler gösterdi.. Sonra adamı öyle bir hale getirdik ki ligde oynamıyor 15-20 günde bir CL'de oynuyor o maçlarda malum zorlu rakiplerle.. Hani adamı her maç oynatmış da bir halt olmamış gibi yorum yapmış olmuyor musunuz?

Haklısın. :) Dün alkol ve maç sonucunun etkisi ile yazdıklarımı telafi etmeye çalıştım ama daha da batırdım galiba. :)

Bu konuda bile Mancini'yi savunmak için herşeyi yapanlar var.

Ne çok Ümit Özat varmış forumda :D

Eleştirmek için erken ama ilk oynadığı maçlarda ki isteği yok.Zaten takım da bu duruma paralel bir performans gösteriyor.Kopenhag ve Fenerbahçe maçlarında ise çok sıkı bir markaj altında oynadı.Umarım önümüzdeki dönemde daha iyi olur...

Bu cocuk fizik olarak gelismek zorunda yoksa cok yetenekli ama gelismedigi surece ilerleyemez hep boyle kalir.

Bu yaşta adamı kurtarıcı olarak düşünürsek hata ederiz.Bruma çok yetenekli futbolcu ama biraz sabıra ihtiyacı var.Fakat benim en çok korktuğum STSL de bu yaşta oyuncular kendilerini geliştirecek ortam bulamıyorlar.Takımda kendisi hariç adam gibi kanat bulunsaydı en azından Avrupa da orta düzey bir takıma kiralardık.Bu yüzden bu çocuğu harcamamak lazım.

Kimyası bozuk takımda bir de sadece kritik maçlarda görev alması Bruma için oldukça kötü bir durum. Adam gibi bir sistemin kadron olur, sonlara doğru almaya başlarsın, bu gereksiz kupada filan oynatırsın. En olmadı kiralarsın pişsin diye. Çocukta fizik gücü eksik. Ne oynadığımız belli değil, bir de beklenti haddinden fazla. Yabancı sınırı yüzünden maç eksiği sıkıntısını yaşayacağı belli..İşi çok zor.

Ya böyle olacagi belliydi. Ayrica sanssizlik da yasadi cocuk.

Takir takir isleyen takimlarda genclerin parlamasi ayri, cökmeye yakin bir takimda kendini kanitlamak ayri.

Hala dogru yatirim oldugunu düsünüyorum. Kazanana kadar oynatilmali. Cökecegimiz kadar cökmüsüz zaten.

Sezon sonuna kadar Bruma´yi az cok kazansak yeter bana.

Buna da mi sallamaya basladiniz :) Cok ozeniyorum diger takimlarin taraftarina

Ya böyle olacagi belliydi. Ayrica sanssizlik da yasadi cocuk.

Takir takir isleyen takimlarda genclerin parlamasi ayri, cökmeye yakin bir takimda kendini kanitlamak ayri.

Hala dogru yatirim oldugunu düsünüyorum. Kazanana kadar oynatilmali. Cökecegimiz kadar cökmüsüz zaten.

Sezon sonuna kadar Bruma´yi az cok kazansak yeter bana.

Mancini bitirmeye yemin etmiş :D

Özgüvenini sıfırladı Bruma'nın,bir futbolcu için en önemli şeylerden biri özgüvendir.

Döküntü bir kadromuz var hiç değilse Bruma'yı kazanalım istiyorum bende.

Kaldı ki bu kadar gereksiz adamın içinde sabredilmesi gereken yegane oyunculardan biri.

Ama Mancini yine yapar yapıcağını kupa maçında oynatmaz Juve maçında oynar.

O markaj altında kötü oynayınca da buradakiler Ümit Özat vari konusurlar :)

düzenli oynatilmiyacaksa ozaman devre arasi avrupaya kiralik gönderin yoksa bu oyuncu iyice gözden düsecek

bu çocugu kaybedersek dunya futboluna ihanet etmiş oluruz.anlamsız bir şekilde görev adamı yapılmaya çalışılıyor.bırakın yeteneklerini sergilesin ama nerdeee.defansa gelerek adam kovalaması pres yapması tek top oynaması rakip eksiltmemesi beklenıyor kendinisinden.

Takım içinde herkesin savunma anlamında katkı vermesi gerekiyor. Aksi halde takım savunmasında sıkıntı oluyor. Drogba, Burak ve Sneijder'i de düşününce, vay halimize...

Kendisinin şu günlerde en büyük eksiği özgüven.

Şimdiden eleştirmek yanlış olur ama çalım atarak kalenin içine kadar girmeye çalışırsa takım oyuncusu zor olur, pas atmayı bilmiyor gibi geldi bana.

Şimdiden eleştirmek yanlış olur ama çalım atarak kalenin içine kadar girmeye çalışırsa takım oyuncusu zor olur, pas atmayı bilmiyor gibi geldi bana.

Pas atmayı biliyor da istemiyor. Karşısında da GBB'yi bulunca şansını denedi sonuna kadar. Her çalım denediğinde bacağını eline verecekler diye korkmadım değil...

2 asist 1 çıkarılan gol 1 penaltı golü bruma istenileni belki veremedi sahada ama bu çöp kadroyla olacağı buydu buna rağmen turu aldı diyebiliriz bruma olmasaydı 1461 ts maçının tekrarı olurdu 1-2 felan

Amrabat'ın daha iyi top süreni ve daha genci.Son hareketi yapamıyor.Elimizdeki çalım atan tek oyuncu olduğu için ilk 11'de oynamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt