#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstiyor ya hepsinden çok..

4-5 yıldır patlama beklediğimiz adamların umrunda değilken 3-5 aylık Galatasaraylı Bruma istiyor formayı..

Olacak aslanım olacak..

Bu taraftar herşeyi görüyor..

Yıllar sonra büyük bir takıma imza attığında;En çok özleyeceğin şey olarak

-Galatasaray taraftarının sevgisi-

Demen dileğiyle..

Dostum, bak ne demişim Bruma kurtarıcı değil, eski mesajlarıma bakarsan ilk 11 değil 60-70 den sonra oyuna girecek oyuncu olduğunu yazmıştım. Ayrıca Transfer başarısı olmadığını herkesin gördüğü adama 12 milyon verip almanın bir başarı olmadığını bu tarz adamlara 200 bin dolara bulup alıyorsan başarıdır demiştim. örnek olarkada Porto'nun Hulku japon 3. liginden bulduğundan bahsetmşitim

Hulk 10 milyon euronun üstüydü bildigim. benmi yanliş biliyorum.

Hulk 10 milyon euronun üstüydü bildigim. benmi yanliş biliyorum.

5 küsür diye hatırlıyorum ben de Hulk'u ne kadara aldığın önemli değil ki dostum, Japon 3. liginden almışsın adamı :)

Yani birinin gördüğünü almak değilde, kimsenin göremediğini görmek başarıdır. Bruma başarısız bir transfer midir? değildir ama övünülecek bir transfer midir? büyük takımların transfer listesinde olup bedavaya kapatmaya çalışırken sen kalkıp 12 m verip de alıyorsan övünülecek bir şey değildir. o parayı vermek akılılık mıdır? bunu ileride görücez

düzeltme yapayım kawasaki Hulk'un oynadığı senelerde 2lig deymiş

5 küsür diye hatırlıyorum ben de Hulk'u ne kadara aldığın önemli değil ki dostum, Japon 3. liginden almışsın adamı :)

Yani birinin gördüğünü almak değilde, kimsenin göremediğini görmek başarıdır. Bruma başarısız bir transfer midir? değildir ama övünülecek bir transfer midir? büyük takımların transfer listesinde olup bedavaya kapatmaya çalışırken sen kalkıp 12 m verip de alıyorsan övünülecek bir şey değildir. o parayı vermek akılılık mıdır? bunu ileride görücez

Aynen öyle, çok doğru bir yorum olmuş. Bruma gerçekten iyi bir transfer olabilir ama transfer başarısı değildir bana göre. Yani sen kimsenin görmediği bilmediği adamı getirmişsen ve o adamdan muazzam katkı almışsan işte o transfer başarısıdır. Bana göre bizde transfer başarısı diyebileceğim bir yabancı varsa o da Ribery'dir. Kimseler adını bile duymamışken, Metz'den aldın getirdin, ha sonra aptallık ettin elinde tutamadın o ayrı. Ama transfer başarısı dediğimiz şey budur. "İyi transfer" ile "Transfer başarısı" arasındaki farkı görmek lazım.

Hulk'u 5 mn € verip bonservisinin belli bir miktarını almışlardı hulk patlama yapınca diğer haklarını almak için yaklaşık 15 20 mn € daha verdiler.. Sonrada 50 mn € ya okuttular

Bruma Transfer olarak Devrim niteliğinde olucaktı adamı aldık 2 maç sonra hoca değişti bu çocuk daha 18-19 yaşında ve 3-5 Lizbon maçlık Lizbon serüvenini saymazsak ki oda dogdugu ülke ayrıca ilk profesyonel deneyimi bu çocuk A.madrid porto shaktar gibi takımlarda olsa el üstünde tutulur..

Bruma Transfer olarak Devrim niteliğinde olucaktı adamı aldık 2 maç sonra hoca değişti bu çocuk daha 18-19 yaşında ve 3-5 Lizbon maçlık Lizbon serüvenini saymazsak ki oda dogdugu ülke ayrıca ilk profesyonel deneyimi bu çocuk A.madrid porto shaktar gibi takımlarda olsa el üstünde tutulur..

Oralarda oynamış olsa bile şuanda bulduğundan daha fazla forma şansı bulacağını sanmıyorum. Evet dediğin gibi oralarda olsa gelişimi bambaşka olabilir ama burada maç istatistiği ile kendini geliştirme şansı var. Orada oynadığı 3-5 profesyonel maç ile burada şampiyonluğa oynayan bir takıma gelmiş ayrıca bu adam daha 18 yaşını yeni doldurdu ve fiziki olarak çokta üst düzey değil. Bizim en az 2 sene sabretmemiz ve el üstünde tutmamız gereken bir oyuncu.

Ayrıca Türkiye için devrim niteliğinde bir transfer. Umarım bundan sonra her transfer sezonunda böyle 1 tane adam alırız.

Bu adamın Mancini tarafından kesik yemesi cidden haksızlık. Rotasyon motasyon, kaç tane maçı çevirecek, seyirciyi heyecanlandıracak adamın var? Defansa ceketini koysan daha iyi iş yapar. Bu adam oynayacak ve oynadıkça pişecek.

Oralarda oynamış olsa bile şuanda bulduğundan daha fazla forma şansı bulacağını sanmıyorum. Evet dediğin gibi oralarda olsa gelişimi bambaşka olabilir ama burada maç istatistiği ile kendini geliştirme şansı var. Orada oynadığı 3-5 profesyonel maç ile burada şampiyonluğa oynayan bir takıma gelmiş ayrıca bu adam daha 18 yaşını yeni doldurdu ve fiziki olarak çokta üst düzey değil. Bizim en az 2 sene sabretmemiz ve el üstünde tutmamız gereken bir oyuncu.

Ayrıca Türkiye için devrim niteliğinde bir transfer. Umarım bundan sonra her transfer sezonunda böyle 1 tane adam alırız.

Hoca önemli faktör böyle genç oyuncular için Bruma ilk geldiğinde Fatih Terimin cok önemli faktörü var demişti sonra hoca değişti Gelen hoca bi mac oynattı 3 mac oynatmadı Ayrıca saçmaladı bence Bruma gibi oyuncuları önce ufak takımlara karsı oynatıcaksınki adam özgüven kazansın bişeyler basarsın pişsin sonra şampiyonlar ligi maçına deplasmandaki derbilere koyasın..

İşin Fizigi boyutuna gelince brumaya özel olarak hocalar tutulmalı hem fiziksel hem zihinsel Topclass oyuncu olması için mutlaka güçlenmesi lazım Ayrıca sadece fiziksel değil oyun görüşünüde değiştirmesi lazım..

Eger bruma transferini oyle yada böyle bi şekilde mındar edersek o devrim yalan olucak..

Hoca önemli faktör böyle genç oyuncular için Bruma ilk geldiğinde Fatih Terimin cok önemli faktörü var demişti sonra hoca değişti Gelen hoca bi mac oynattı 3 mac oynatmadı Ayrıca saçmaladı bence Bruma gibi oyuncuları önce ufak takımlara karsı oynatıcaksınki adam özgüven kazansın bişeyler basarsın pişsin sonra şampiyonlar ligi maçına deplasmandaki derbilere koyasın..

İşin Fizigi boyutuna gelince brumaya özel olarak hocalar tutulmalı hem fiziksel hem zihinsel Topclass oyuncu olması için mutlaka güçlenmesi lazım Ayrıca sadece fiziksel değil oyun görüşünüde değiştirmesi lazım..

Eger bruma transferini oyle yada böyle bi şekilde mındar edersek o devrim yalan olucak..

Aynen doğru söylüyorsun. Bu tip genç oyuncuların kurtarıcı rolünde sahada bulunmaması ayrıca taraftarın da böyle genç adamlara kurtarıcı gözüyle bakmaması lazım. Türkiye kupası maçları bu açıdan iyi olacak. Yoksa adam ligde oynamıyor bir bakıyorsun Juve,Real maçlarında 11 başlıyor. Hayatında 40 resmi maça çıkmamış adamı bunlara karşı oynatırsan bu adamı yer bitirirsin.

Tek temennimiz gelişimini tamamlayıp takıma faydalı bir oyuncu olması. Satılma, kar etme derdine çok fazla düşmememiz lazım bence.

Yalansa yalan de. Porto ne zaman 19 yaşında bir futbolcu için 12 milyon euro vermiş? 19 yaşı geçtim. Adamların genel olarak 10 milyonu geçen transferleri çok az. Hem Porto örneği veriyorsunuz, hem de sistemleri nasıl çalışıyor doğru dürüst bilmiyorsunuz.

ilk aklima gelenleri soyleyim, hulk, danilo, alex sandro, cristian rodriguez

adı lazım olmayan bir gazeteye göre engin baytar'la kavga etmiş. bruma ard arda 3 yumruk atarken engin baytar da şaşkınlıkla onu izlemiş. sonra da sabri ayırmış kavgayı :D

qtm yine başlamış bir tarafından senaryo üretmeye.. lan bari sallıyorsunuz oturaklı sallayın bruma-emre ç bruma-semih filan diye belki ozaman biraz inandırıcı olur herifler kalkmış en arıza adamla kapıştırmış gencecik çoçuğu birde utanmadan "bruma engine üç kere üst üste yumruk attı engin ise şaşırdı" yazmışlar beyinsizler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt