#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demekki bizim götü kırık Bruma psikopat diye adlandırılan Engine yumruk attı ha,hem de üç tane? Buna sokaktaki çocuklar bile inanmaz. Te allahım atacaksanız bari inanılır ölçüde atın gerizekalılar :asd:

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Yumrukları da demek ki çalımları gibi arka arkaya. Maşallah

Bruma Drogba ve Sneijder gibi tecrübeli dünya starlarıyla bir yere gelmeli. Bu fırsatı iyi değerlendirneli.

Aynen öyle, çok doğru bir yorum olmuş. Bruma gerçekten iyi bir transfer olabilir ama transfer başarısı değildir bana göre. Yani sen kimsenin görmediği bilmediği adamı getirmişsen ve o adamdan muazzam katkı almışsan işte o transfer başarısıdır. Bana göre bizde transfer başarısı diyebileceğim bir yabancı varsa o da Ribery'dir. Kimseler adını bile duymamışken, Metz'den aldın getirdin, ha sonra aptallık ettin elinde tutamadın o ayrı. Ama transfer başarısı dediğimiz şey budur. "İyi transfer" ile "Transfer başarısı" arasındaki farkı görmek lazım.

Ribery'de ne yazık ki hülle yapıldı, efsane dedikleri merhum başkan Canaydın Galatasaray'ı böyle bir kirli bir şeye bulaştırdı. kimse de nereden biliyorsun demesin, Adnan Öztürk bile çıktı söyledi ki dönemin yöneticilerinden koskoca Galatasaray'ın cebinden 100 bin dolar çıkmıyor muydu? Adnan Öztürk ben vereyim demiş, kabul etmemişler. Bu da hülleyi işaret eder, adamı görmemişsin ki? başkası görmüş sana demiş ben senden alıcam bunu, benim karım ne? 6 ay sende top oynayacak..

Hulk'u 5 mn € verip bonservisinin belli bir miktarını almışlardı hulk patlama yapınca diğer haklarını almak için yaklaşık 15 20 mn € daha verdiler.. Sonrada 50 mn € ya okuttular

olabilir çok emin değilim ama diyorum ya ne verdiğin önemli değil, Japon 2. liginden alıyosun adamı ha tabi ikinci lig de öyle bir topçu bulsak alsak ayrıca kazığa oturtur bu taraftar yapısı ayrı mesele.

Bu adamın Mancini tarafından kesik yemesi cidden haksızlık. Rotasyon motasyon, kaç tane maçı çevirecek, seyirciyi heyecanlandıracak adamın var? Defansa ceketini koysan daha iyi iş yapar. Bu adam oynayacak ve oynadıkça pişecek.

kesiği mancini değil sınırlama yapıyor, ilk 11 oyuncusu değil yedek de duracak, 60-70 den sonra girecek. Eğer mancini Bruma'yı beğenmese "onu bende oynatmak istiyorum" demez ve her avrupa maçında ilk 11 de başlatmaz

Ribery'de ne yazık ki hülle yapıldı, efsane dedikleri merhum başkan Canaydın Galatasaray'ı böyle bir kirli bir şeye bulaştırdı. kimse de nereden biliyorsun demesin, Adnan Öztürk bile çıktı söyledi ki dönemin yöneticilerinden koskoca Galatasaray'ın cebinden 100 bin dolar çıkmıyor muydu? Adnan Öztürk ben vereyim demiş, kabul etmemişler. Bu da hülleyi işaret eder, adamı görmemişsin ki? başkası görmüş sana demiş ben senden alıcam bunu, benim karım ne? 6 ay sende top oynayacak..

Doğrudur ya, o dönem saçma sapan işler oldu cidden anlaşılır gibi değil. Hatta çok iyi hatırlıyorum, Ribery'i 100 bin dolar için kaçırdık, ertesi hafta 100.yıl kutlama etkinliği diye bir organizasyon düzenlediler, bir tane Fransız kadın şarkıcıya geceye katılması için 200 bin dolar ödediler. Şaka gibi ama gerçek yani. Bu bile ortada tuhaf işlerin döndüğünün göstergesiydi zaten.

Her geçen gün takım içinden gelen haberler "Yok artık... Bu kadarına da pes doğrusu" dedirtiyor. Bu sezon adeta 'Dövüş Kulübü'ne dönen Cimbom'da son bomba olarak 'Engin ileDany kavga etti' iddiası ortaya atıldı. Ancak işin aslında Engin'in Dany ile değil, Portekizli genç yıldız Bruma ile kapıştığı belirlendi.

zaaaa xd xd

Dostum, bak ne demişim Bruma kurtarıcı değil, eski mesajlarıma bakarsan ilk 11 değil 60-70 den sonra oyuna girecek oyuncu olduğunu yazmıştım. Ayrıca Transfer başarısı olmadığını herkesin gördüğü adama 12 milyon verip almanın bir başarı olmadığını bu tarz adamlara 200 bin dolara bulup alıyorsan başarıdır demiştim. örnek olarkada Porto'nun Hulku japon 3. liginden bulduğundan bahsetmşitim

Burda Hulk örneği verip , 2.ligden bir oyuncu istendiğinde bunlara mı kaldık demekte bir başarı....

Engin Baytar ‏@50EnginBaytar 1h

Dany ile yumruklastigim haberlerinin uzerinden uc gun gecmeden bu kez de yine gercegi yansitmayan,Bruma ile yumruklastigim haberleri cikti.

Sali gunu mac sonrasinda gerceklestirilen basin toplantisinda da herhangi bir takim arkadasimla hicbirzaman bu tarz bir olumsuzlugu

yasamadigimi uzerine basarak vurgulamis olmama ragmen bugun yine ayni turde bir haber cikmasini cok dusundurucu buluyorum.

Oncesnde Dany, simdi ise Bruma ile kavga ettigm yonundeki haberlern ne kadar tutarsz ve yalan oldugunun emnm ki sizler de farkindasinizdir.

Bu sefer ilgili kisiler tarafindan anlasilacagimi umut ederek tekrar soyluyorum ki,

"Ne Dany, ne Bruma ne de takimda ki herhangi bir arkadasimla aramda en ufak bir kavga yasanmamistir.. "

enginin hesap gerçek hesabı..kulüpte açıklamış hesapları zaten.

brumaya instagramda küfür eden gerizekalılar bu forumda dolaşıyosanız bi daha gelmeyin lan buraya embesiller.gol at bitch yazmış öküzün biri de.Allah belanızı versin.

O değil de antreman basına açık değildi ki nereden biliyorlarmış ?

hahahahah engini yumruklamış ve engin hiç bişey yapmayıp sadece şaşırmış he hahaahahahaah

Vurun abalıya olmuş tam bide engini kovalattımı basın tam olur

Bruma için yapılan linç girisimlerı sonuç vermedı galıba

Burda Hulk örneği verip , 2.ligden bir oyuncu istendiğinde bunlara mı kaldık demekte bir başarı....

Bunu ne zaman söylemişim hatırlayamadım ha ama dersen ki böyle böyle her 2.ligden olanı da almayacaksın tabi... mesela Honda, Hollanda 2.ligin'deydi Rijkaard istediğin de ama alınmadı fiyatıda 2-3 m falandı ama alınmadı..

Ayrıca, daha önce Lyon gibi basamak takımı olmak beni rahatsız etmeyeceğini de söylemiştim. ancak şuan kemik çekirdek bir kadro yapın yokken paso yetiştirmek üzere adam alırsan Türkiye liginde durum Arsenal gibi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt