Beysan Taşçı
Parçalı Üye
- 8 Mayıs 2012
- 4.503
- 3
- 858
Oynadıkça özgüveni yerine geldikçe çok daha iyi olacak..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine mi sen?
Ama benden tavsiye. Pek ciddiye alip yüklenmeye gerek yok arkadaslar. Bu kisi Agüero üst düzey degil demisti.
Yine mi sen?
Ama benden tavsiye. Pek ciddiye alip yüklenmeye gerek yok arkadaslar. Bu kisi Agüero üst düzey degil demisti.
Yine mi sen?
YOK artık ali sami alkış
Evet. Önce Tevez'e, sonra Agüero'ya ciddi sekilde üst düzey degil dedi. Bunlara da Yaya Toure eklendi sonradan.
sevgili ergen o konuyu sen başka bir arkadaşla konuştun şimdi adı aklımda değil toure konusu falan. kafan baya karışmış senin. benim hakkımda konuşma hadsizlik yapma
bu adamdan bi halt olmaz
Agüero ne durumda. Bir daha yorum yapta gülelim.
Hakan fişleme ustası...Kim ne yazmış biliyor ve unutmuyor..Adam not alıyor herhalde![]()
sen aç bi tarafına gül. terbiyesizlik yapma !!
Evet. Önce Tevez'e, sonra Agüero'ya ciddi sekilde üst düzey degil dedi. Bunlara da Yaya Toure eklendi sonradan.
Kötü birsey demiyorum ki. He bu arada.. Sen Amrabat'i savunan kisi degilmiydin? Her mac oynasin yorumlar 360° degisir diyen? Isim benzerligi olabilir. Kusura bakma.
Salla bunlari. Agüero üst düzey degilmi hala.. Özeldim yorumlarini.