#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Mete ERTUĞRUL O yorum senin hayatinda kara bir leke olarak kalacak. Unutma, unutturma.

kun-aguero-feiert-meisterschaft-6i5-NWFd.jpg

1 gol 5 asistlik bir istatistiğe ulaşmış hoş gözüküyor. Tabii bunun çoğunu kupa maçlarında yapması buna gölge düşürüyor biraz :D

Yine de en azından kupada sırtladı bizi diyebiliriz.

Sürekli oynaması lazım.Yetenek var,biraz güven lazım sadece.Bugün kendine güveni yerine gelmiştir diye düşünüyorum.

Evet ama oynatmadan nasıl gelişeçek bruma gibi yetenekler. Ilk yarıda bende eyvah dedimresmen .Ya 6+2+2 olsaydı en azın ya

Bunun gibi maçlarda oynayacak işte. Daha yeni 19 yaşına girmiş bir oyuncu için normal her maç oynamaması. Zaten yabancı kontenjanı olduğu için Bruma gibi oyuncuların gelişmesi daha zor Türkiye'de. Eğer yabancı sınırı olmasaydı sonradan oyuna girebilirdi lig maçlarında bu da gelişimi için daha iyi olurdu.

Bir Balikesir maciyla oyuncuyu övecek halim yok.

Gecen hafta ve bu hafta da gördük ki, Burak ve Umut'la bu is olmaz.

Ileride Drogba'nin oyununu bozduklari gibi takim savunmasinda da aciklar veriyoruz.

Burak ve Umut kanatta da oynayamiyor.

Bruma takima monte edilmeli. Sag kanata da birini koysun artik Mancini.

Helal olsun aslanıma, insallah devamli oynar artık.Defansa Gökhanla Semihi koyarım, ve Bruma yı devamlı oynatırım.

Bunun gibi maçlarda oynayacak işte. Daha yeni 19 yaşına girmiş bir oyuncu için normal her maç oynamaması. Zaten yabancı kontenjanı olduğu için Bruma gibi oyuncuların gelişmesi daha zor Türkiye'de. Eğer yabancı sınırı olmasaydı sonradan oyuna girebilirdi lig maçlarında bu da gelişimi için daha iyi olurdu.

bruma bize göre oldukça iyi bundan daha fazlasını yakın gelecekde beklemek hayal olur sabretmek lazım sonuçta bir julian draxler değil alman ligindede oynamıyor.

Bunu diyorum bende zaten. Her mac en azından sonradan girerek oynaması lazım brumanın. Böyle 2-3 mac-hafta arayla olmaz bu işler. Bana kalsa stopleri tür yaparı tr liginde sahaya 5 yabancı ve bruma yedte ile başlarım en az. Sonra yavaş yavaş banko olmaya hak eder .

bruma bize göre oldukça iyi bundan daha fazlasını yakın gelecekde beklemek hayal olur sabretmek lazım sonuçta bir julian draxler değil alman ligindede oynamıyor.

eklemek isterimki sayın modretor arkadaşımızda belirtmiş eğer juventus real Madrid chelsea gibi takımlarla oynuyorsak ve oynamayı planlıyorsak bir oyuncu balıkesirspor maçına göre değerlendirilmemeli.

Bir Balikesir maciyla oyuncuyu övecek halim yok.

Gecen hafta ve bu hafta da gördük ki, Burak ve Umut'la bu is olmaz.

Ileride Drogba'nin oyununu bozduklari gibi takim savunmasinda da aciklar veriyoruz.

Burak ve Umut kanatta da oynayamiyor.

Bruma takima monte edilmeli. Sag kanata da birini koysun artik Mancini.

Ne yapip edip bir yerden yerli bir kanat oyuncusu bulmamiz lazim.

Ne yapip edip bir yerden yerli bir kanat oyuncusu bulmamiz lazim.

rusya'nin soguklarinda, berbat zeminlerinde mücadele eden aras özbiliz'den iyisini zor buluruz. olcan falan diyorlar da o zor, trabzon'dan öyle oyuncu vermezler.

ligde baska kanat oyuncusu yok zaten (olcan-olcay disinda) ikisini de alamayacagimiza göre yurt disina bakacagiz. arda treni kacti.. aras diyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt